Uavgjort i serieåpningen

277422631_5040898232695284_2131427036599109872_n
Skuffet vendte glimtsupporterne hjem etter 1-1 Foto: Benjamin Solås.

Aldri før har Glimt gått inn i en kamp mot Rosenborg som større favoritter, men heller ikke denne gangen fikk Glimt pyntet på statistikken mot «storebror».

For til tross for gode resultater i europa, og en voldsom bra form inn mot kampen, mot RBK sin horible form ble poengene delt brodelig på Myra.

Gjestene fra Trøndelag åpnet best og tok ledelsen etter kvarteret spilt ved Børkeeiet, det ene målet ble det eneste scoret i første omgang og gjestene gikk til pause med ledelse.

Men i andre omgang skulle det snu, for like etter timen var pasert vartet Glimt opp med syv magiske minutter og snudde Bodø på hode.

Først fikk Glimt straffe etter at Amahl Pellegrino ble deiset ned av tidligere Glimt-back Erlend Dahl Reitan i feltet. Samme mann skrittet opp på straffemerket og satt ballen iskaldt nede i hjørnet til 1-1

Ikke lenge etterpå kom det mer fra de helgule. Wembangomo prikket et innlegg på pannebrasken til Runar Espejord som styrte ballen over alle og kunne se den trille inn ved stolperota til 2-1 Glimt.

Men dessverre skulle ikke gleden var lenge. Kvarter før slutt var samme mann som scoret Rosenborg sitt første på plass utenfor Glimts 16-meter og satte inn en perlescoring til 2-2 som ble sluttresultatet i Bodø.