Vant etter et nervedrama på tampen

_DSC5398KentEvenGrundstadFoto
Saltnes Jubler. Foto: Kent Even Grunstad

Bodø/Glimt måtte klare seg uten Jens Petter Hauge mot Sandefjord, som har forlatt de helgule for Italia. Erstatterne viste seg fram fra sin beste side og sikret Glimt 3 nye poeng.

For etter en rekordtidlig scoring så Glimt ut til å skulle cruise dette i land. Etter bare 17 sekunder satt Sondre Brunstad Fet ballen i mål fra rundt 20 meter. Halvtimen senere fikk Ola Solbakken som startet på venstrevingen vist seg fram. Fikk tuppet ballen som holdt på å gå ut til Saltnes som satt ballen til 2-0.

Gjestene fikk satt en redusering inn til 2-1 før pause men Glimt holdt likevel på ledelsen til pause og helt til dommeren blåste av kampen etter 90 minutter.

Sandefjord holdt riktig nok på å utligne for helt på overtid kom innbytter Brenden seg gjennom, det aller siste sparket på ballen snek seg over tverliggeren til Glimt.

Kjetil Knutsen var ikke helt fornøyd etter dagens kamp, men mente det var artig å score tidlig. Han tror også det skjer overganger i Glimt i dagene som kommer.

– Vi vet ingenting konkret, men jeg tror det kommer inn noe nytt i løpet av morgendagen sa han til Radio 3 etter kampslutt.

Hør praten med han her:

[soundcloud id=’904551424′ height=’false’]

Ola Solbakken fikk sin debut fra start, dette sa han etter kampslutt:

[soundcloud id=’904551355′ height=’false’]

mm

Benjamin Solås

Benjamin Solås er en 29 år gammel Bodøgutt som alltid er i godt humør. Han har jobbet i Radio 3 siden 2014 og er kanalens ansvarlige redaktør, i tillegg til å være programleder for morgenshowet og ettermiddagen.


Annonse
ANSVARLIG REDAKTØR:

Benjamin Solås

REKLAME:

755 25 000  / reklame@radio3.no

MUSIKK:

studio@radio3.no

KONTAKT OSS:

Radio 3 Bodø AS
Dronningens gate 7c
8002 Bodø

Telefon: 755 25 000
Epost: studio@radio3.no


Copyright Radio 3 Bodø AS 1997 – 2024Utviklet av Fairmedia