Vant her for første gang på 17 år

DSC_2043
Fredrik Bjørkan. Foto Kent Grunstad.

Bodø/Glimt har ikke til vane å ta med seg 3 poeng hjem fra Nadderud, vi må helt tilbake til 2004 for siste og eneste gang de helgule tok med seg alle poengene hjem fra Bærum.

Tilfeldig nok scoret også da en Bjørkan. Pappa Aasmund Bjørkan signerte seg nemlig for et aldri så lite hattrick da Glimt vant 2-5 borte i 2004. I dag var det sønn Fredrik som fikk æren av å score og hjelpe Glimt til å ta poeng på en vanskelig bortebane.

Etter kampslutt ble målscoreren intervjuet av Europsport som mente han var banens beste, og fikk da et ydmykt svar.

– Nei jeg vet nå ikke, jeg føler vi gjør en god kamp i dag og vi tar mer og mer over og dominerer ut over i kampen så vi vinner fortjent, sa Bjørkan etter kampslutt.

Det virker som i år er året Glimt skal ta med seg full pott på baner de vanligvis ikke gjør det. Tidligere i år vant Bodø/Glimt borte mot Lillestrøm for første gang siden 1996, og i dag tar de altså sin første seier på Nadderud siden 2004.

For de helgules del venter nå en aldri så liten pause hvor noen skal på landslagsoppdrag mens andre får noen dager fri. Neste kamp for de bodølaget er 17. Oktober hjemme mot Sarpsborg 08. Noen dager senere venter Roma på samme bane, begge kampene hører du selvfølgelig direkte på Radio 3.

mm

Benjamin Solås

Benjamin Solås er en 29 år gammel Bodøgutt som alltid er i godt humør. Han har jobbet i Radio 3 siden 2014 og er kanalens ansvarlige redaktør, i tillegg til å være programleder for morgenshowet og ettermiddagen.


Annonse
ANSVARLIG REDAKTØR:

Benjamin Solås

REKLAME:

755 25 000  / reklame@radio3.no

MUSIKK:

studio@radio3.no

KONTAKT OSS:

Radio 3 Bodø AS
Dronningens gate 7c
8002 Bodø

Telefon: 755 25 000
Epost: studio@radio3.no


Copyright Radio 3 Bodø AS 1997 – 2024Utviklet av Fairmedia