278459601_3215325348744755_3214210688443598706_n
Glimtfans jubler for seier. Foto: Benjamin Solås.

Det ble spenning til siste slutt, men Glimt gjorde jobben og nå kan de helgule vinne et historisk The Double!

Bare syv norske lag har klart den bragden tidligere, nå kan de helgule virkelig skrive seg inn i norsk fotballhistorie.

Det var likevel gjestene fra Stavanger som startet best. Siddisene fikk straffespark etter 12 minutter som de satt i mål.

Men de helgule brukte ikke lange tiden på å svare. Bare fem minutter senere serverte Ola Solbakken til Runar Espejord som satt ballen i mål og 1-1.

Like før pause var igjen Solbakken på spanderfronten med målgivende, denne gangen var det Glibert Komsoon som fikk æren av å sette ballen i mål, og sendte da de helgule i føringen.

Til tross for flere store sjanser begge veier og blant annet skudd i tverligger fra gjestene endte det med 2-1 og Bodø/Glimt er klare for sin første cupfinale siden 2003.

Bodø/Glimt har også muligheten å sikre seg et historisk «The Double» noe bare syv andre lag i Norge har gjort tidligere i historien.

Her kan du høre hva målscorer Runar Espejord sa etter kampslutt:

Kjetil Knutsen var også vel fornøyd med å ha sikret finaleplass. Dette hadde han å si:

Neste kamp for de helgule er altså borte mot nettopp Viking i Stavanger allerede på søndag. Etter det er det altså duket for cupfinale på Ullevaal 1. Mai hvor Molde står på motsatt banehalvdel. Begge kampene hører du som vanlig direkte på Radio 3 Bodø.