Pallplassering i Paradise

3501415
Årets sesong av den populære tv-serien Paradise Hotel hadde flere nordlendinger med i programmet. Fra start sjekket Bodøværingene Martine Johansen og Morten Botten inn, mens lofotværingen Ida Tallaksen sjekket inn ut i serien. En av dem holdt seg inne helt til en andreplass. Etter det Radio 3 erfarer har aldri noen nordlendinger nådd pallplasering i den […]

Årets sesong av den populære tv-serien Paradise Hotel hadde flere nordlendinger med i programmet. Fra start sjekket Bodøværingene Martine Johansen og Morten Botten inn, mens lofotværingen Ida Tallaksen sjekket inn ut i serien. En av dem holdt seg inne helt til en andreplass.

Etter det Radio 3 erfarer har aldri noen nordlendinger nådd pallplasering i den mye omtalte tv-serien fra TV 3. Med det «klarte» Morten Botten å sette Bodø på kartet, som var intensjonen hans inledningsvis i følge han selv. Lite visste vi i Radio 3 at Bodø ikke var på kartet kan vel være greit å tilføye her.

Vi gratulerer uansett Morten Botten med andreplass i årets Paradise-sesong, som han delte med Sofie Nilsen. Ryktene skal også ha det til at disse ble et par etter innspillingen.

Vinnerne av sesongen ble forøvrig Kevin Rene Gustavsson fra Stord og Martine Lunde fra Oslo.

 

Foto/Kilde: TV 3/Radio 3

mm

Benjamin Solås

Benjamin Solås er en 29 år gammel Bodøgutt som alltid er i godt humør. Han har jobbet i Radio 3 siden 2014 og er kanalens ansvarlige redaktør, i tillegg til å være programleder for morgenshowet og ettermiddagen.


Annonse
ANSVARLIG REDAKTØR:

Benjamin Solås

REKLAME:

755 25 000  / reklame@radio3.no

MUSIKK:

studio@radio3.no

KONTAKT OSS:

Radio 3 Bodø AS
Dronningens gate 7c
8002 Bodø

Telefon: 755 25 000
Epost: studio@radio3.no


Copyright Radio 3 Bodø AS 1997 – 2024Utviklet av Fairmedia