Ukas låt, uke 33

Den sommerlige DJ/Produsenten Felix Jaehn er igjen ute med en ny singel. Denne sensommerhitten er akkurat det vi trenger på tampen av sommeren og er ukas låt på Radio 3! Hør låten her: Felix Jaehn, eller Felix Kurt Jahn som han egentlig heter er en 24 år gammel produsent fra Tyskland. Karrieren hans kickstartet for […]

Den sommerlige DJ/Produsenten Felix Jaehn er igjen ute med en ny singel. Denne sensommerhitten er akkurat det vi trenger på tampen av sommeren og er ukas låt på Radio 3! Hør låten her:

Felix Jaehn, eller Felix Kurt Jahn som han egentlig heter er en 24 år gammel produsent fra Tyskland. Karrieren hans kickstartet for alvor med den populære remixen hans av OMI sin «Cheerleader». Med sine tropiske beats er han år etter år ute med låter som kan vurderes til årets sommerlåt! Dette året er såklart ingen unntak, med sitt siste slipp i låten «Jennie» skaper han en god sommerfølelse og man føler at man ligger på stranden i LA gjennom hele låten. Med seg har han også fått ikke helt ukjente R. City som kanskje oppnådde sin største suksess gjennom hittet «Make Up» i 2015.

Jennie er en catchy forfriskende sommerlåt som vi gleder oss til å spille litt oftere i uke 33, og er denne ukens låt på Radio 3!

mm

Benjamin Solås

Benjamin Solås er en 29 år gammel Bodøgutt som alltid er i godt humør. Han har jobbet i Radio 3 siden 2014 og er kanalens ansvarlige redaktør, i tillegg til å være programleder for morgenshowet og ettermiddagen.


Annonse
ANSVARLIG REDAKTØR:

Benjamin Solås

REKLAME:

755 25 000  / reklame@radio3.no

MUSIKK:

studio@radio3.no

KONTAKT OSS:

Radio 3 Bodø AS
Dronningens gate 7c
8002 Bodø

Telefon: 755 25 000
Epost: studio@radio3.no


Copyright Radio 3 Bodø AS 1997 – 2024Utviklet av Fairmedia