Friends-fans lurt

mmRadio 3 Bodø25.01.2018
Helt siden den siste episoden av kultserien «Friends» ble kringkastet i mai 2004, har millioner av fans lengtet etter en gjenforening. Nå ruller en falsk trailer nettet. Innimellom har de fått noen halmstrå, som annonseringen av den to timer lange spesialepisoden i 2016. Den endte, dessverre for fansen, opp som «de to intenst kjedelige timene […]

Helt siden den siste episoden av kultserien «Friends» ble kringkastet i mai 2004, har millioner av fans lengtet etter en gjenforening. Nå ruller en falsk trailer nettet.

Innimellom har de fått noen halmstrå, som annonseringen av den to timer lange spesialepisoden i 2016. Den endte, dessverre for fansen, opp som «de to intenst kjedelige timene noensinne», skal vi tro The Guardian.

Gleden var derfor stor da det som så ut til å være traileren til en svært etterlengtet «Friends»-gjenforening ble lastet opp på YouTube 12. januar. Dessverre var nyheten, nok en gang, for god til å være sann.

Videoen, som i skrivende stund er sett av nesten 6 millioner, er lastet opp av Smasher. Ifølge TV2, som først omtalte saken i Norge, har nettstedet spesialisert seg på falske filmtrailere.

Klippene i videoen skal være hentet fra en rekke av «Friends»-skuespillernes opptredener på film og TV utenom «Friends».

I beskrivelsen av den falske traileren skriver Smasher:

«Historien fortsetter et par år etter den siste sesongen, med Ben og Emma som voksne. Mike og Phoebe sliter med ekteskapet, Monica og Chandler skal skille seg, Joey har ikke klart å finne noen, og Ross og Rachel sliter etter mange år fra hverandre. Sammen med overraskende opptredener fra dagens skuespillere, i tillegg til noen gamle venner, blir dette en stjernespekket film – med et viktig budskap som handler om å være der for hverandre.»

Flere av skuespillerne, deriblant Lisa Kudrow og Matthew Perry, har gjentatte ganger avvist at en reunion er aktuelt.

mm

Radio 3 Bodø


Annonse
ANSVARLIG REDAKTØR:

Benjamin Solås

REKLAME:

755 25 000  / reklame@radio3.no

MUSIKK:

studio@radio3.no

KONTAKT OSS:

Radio 3 Bodø AS
Dronningens gate 7c
8002 Bodø

Telefon: 755 25 000
Epost: studio@radio3.no


Copyright Radio 3 Bodø AS 1997 – 2024Utviklet av Fairmedia