Harry Potter Go

Pokémon Go ble en braksuksess da det ble lansert i 2016. Millioner av mennesker spredt verden over sprang rundt på jakt etter små pokemons med telefonen sin. Nå har altså skaperne bak suksesspillet lansert Harry Potter-versjonen som kommer i 2018. Kun noen uker etter lansering i juli 2016 hadde Pokémon Go over 30 millioner brukere. […]

Pokémon Go ble en braksuksess da det ble lansert i 2016. Millioner av mennesker spredt verden over sprang rundt på jakt etter små pokemons med telefonen sin. Nå har altså skaperne bak suksesspillet lansert Harry Potter-versjonen som kommer i 2018.

Kun noen uker etter lansering i juli 2016 hadde Pokémon Go over 30 millioner brukere. I begynnelsen av september samme år hadde spillet blitt lastet ned over 500 millioner ganger på verdensbasis – og ble dermed det mest brukte mobilspillet noensinne.
Kommer i 2018
I kjølvannet av suksessen kom Harry Potter-fansen med et ønske om at også dette universet skulle bli omfavnet av mobilspill-utviklere.
Og nå har deres bønner blitt hørt. I 2018 kommer selskapet bak Pokémon Go, Niantic, med et lignende spill basert på Harry Potter-universet.
Navnet til spillet vil bli «Harry Potter: Wizards Unite», og vil basere seg på AR-teknologi – augument reality – eller utvidet virkelighet på norsk. Som sin forgjenger vil spillerne kunne bevege seg rundt i og utforske den virkelige verden, samle og utvikle karakterene sine og kjempe mot andre spillere.

Men i stedet for å fange monstre som i Pokémon Go, skal man i det nye Harry Potter-spillet bekjempe dem

– Spillere får lære trylleformler, utforske sine egne nabolag og byer for å finne og kjempe mot legendariske beist og slå seg sammen med andre spillere for å ta knekken på kraftige fiender, skriver Niantic i en pressemelding.

Det er ikke enda kjent når i 2018 spillet vil bli lansert, men det er forventet at også dette spillet vil bli en braksuksess med tanke på den enorme fanskaren Harry Potter-universet har.

Kilde: P4

[soundcloud id=’353789567′ height=’false’]

mm

Benjamin Solås

Benjamin Solås er en 29 år gammel Bodøgutt som alltid er i godt humør. Han har jobbet i Radio 3 siden 2014 og er kanalens ansvarlige redaktør, i tillegg til å være programleder for morgenshowet og ettermiddagen.


Annonse
ANSVARLIG REDAKTØR:

Benjamin Solås

REKLAME:

755 25 000  / reklame@radio3.no

MUSIKK:

studio@radio3.no

KONTAKT OSS:

Radio 3 Bodø AS
Dronningens gate 7c
8002 Bodø

Telefon: 755 25 000
Epost: studio@radio3.no


Copyright Radio 3 Bodø AS 1997 – 2024Utviklet av Fairmedia