Ida Maria klar for MGP

mmRadio 3 Bodø15.01.2018
Ida Maria deltar i årets Melodi Grand Prix med låten «Scandilove». Det offentliggjorde NRK i formiddag. Nesna-artisten deltok i 2017 også, men da som låtskriver på sangen «Mamas boy». Da var det som Kjent JOWST og Aleksander walmann som gikk til den internasjonale finalen. Også i år blir det et oppgjør dem imellom. Walmann og […]

Ida Maria deltar i årets Melodi Grand Prix med låten «Scandilove». Det offentliggjorde NRK i formiddag.

Nesna-artisten deltok i 2017 også, men da som låtskriver på sangen «Mamas boy». Da var det som Kjent JOWST og Aleksander walmann som gikk til den internasjonale finalen. Også i år blir det et oppgjør dem imellom. Walmann og JOWST gjør nemlig også comeback i år med sangen «Talk to the hand».

 

I årets utgave av konkurransen er det flere tidligere vinnere

Tidenes mest overlegne Eurovision-vinner Aleksander Rybak er tilbake. Han deltar med låten «that’s how you write a song».

Stella Mwangi vant den norske finalen i 2011, men kvalifiserte seg ikke til den internasjonale finalen. I år er hun en del av duoen Stella og Alexandra og de skal framføre «You got me». Kjetil Mørland, som skrev og framførte låta «A monster like me» som vant den norske finalen i 2015 har i år skrevet «Who we are, som framføres av Rebecca.

På låtskriverfronten er kanskje det størte navnet selveste Per Gessle. Roxette-gitaristen har skrevet sangen «Stop the music» til artisten Charla K.
Som vanslig er det et par deltakere kjent fra andre sangkonkurranser. Idolsjarmør Alejandro Fuentes deltar med den spanske kjærlighetssangen «Tengo otra».
Niccoline, kjent fra Stjernekamp på NRK, er også med. Hun synge låten «Light me up».

Tom Hugo er singer/songwriter fra Kristiansand, som har skrevet låter for suksessrike artister i inn og utland. Han deltar selv med låten «I like I like I like»

Vidar Villa er eneste artist som fremfører et bidrag på norsk. Nemlig «Moren din»

mm

Radio 3 Bodø


Annonse
ANSVARLIG REDAKTØR:

Benjamin Solås

REKLAME:

755 25 000  / reklame@radio3.no

MUSIKK:

studio@radio3.no

KONTAKT OSS:

Radio 3 Bodø AS
Dronningens gate 7c
8002 Bodø

Telefon: 755 25 000
Epost: studio@radio3.no


Copyright Radio 3 Bodø AS 1997 – 2024Utviklet av Fairmedia