Ukås låt, uke 32

Hver fredag velger vi en ny, kul, bra, spenstig eller har imponert oss på et eller annet vis, låt som vi spiller ekstra ofte i løpet av den kommende uken og gir litt ekstra oppmerksomhet rundt. Hør hva som er ukens låt i uke 32 her: Artisten som er innehaver av denne ukens låt heter […]

Hver fredag velger vi en ny, kul, bra, spenstig eller har imponert oss på et eller annet vis, låt som vi spiller ekstra ofte i løpet av den kommende uken og gir litt ekstra oppmerksomhet rundt. Hør hva som er ukens låt i uke 32 her:

Artisten som er innehaver av denne ukens låt heter Elizabeth Jade Bird, men går under artistnavnet Jade Bird og kommer fra Hexham i England. Hun har vært i den store artistverdenen i rundt ett år nå. Hun ble blant annet beskrevet av Rolling Stone magazine at hun har en «robust» og «rå» vokal, i tillegg ble hun kåret til «Country-artist å se opp for i 2017».

Det virker som hun har lagt litt om fra countrystilen til mere punk-rock, og lurt er det av den nå 21 år gamle britiske artisten, for denne låten hun slapp i dag den 3. August den rocker!

 

Ukens låt heter «Uh huh» med Jade Bird!

mm

Benjamin Solås

Benjamin Solås er en 29 år gammel Bodøgutt som alltid er i godt humør. Han har jobbet i Radio 3 siden 2014 og er kanalens ansvarlige redaktør, i tillegg til å være programleder for morgenshowet og ettermiddagen.


Annonse
ANSVARLIG REDAKTØR:

Benjamin Solås

REKLAME:

755 25 000  / reklame@radio3.no

MUSIKK:

studio@radio3.no

KONTAKT OSS:

Radio 3 Bodø AS
Dronningens gate 7c
8002 Bodø

Telefon: 755 25 000
Epost: studio@radio3.no


Copyright Radio 3 Bodø AS 1997 – 2024Utviklet av Fairmedia