– Det var fantastisk deilig

Bodø/Glimt stakk av med nok en 3-poenger etter en overbevisende seier mot europaklare Sarpsborg på Aspmyra. Hør reaksjoner etter kampslutt her: 3-1 mot Sarpsborg 08 og 10 poeng på de 4 siste kampene er fasit etter at Bodø/Glimt leverte varene så til de grader på Aspmyra. Glimt tok ledelsen etter en halvtime spill når Zinckernagel […]

Bodø/Glimt stakk av med nok en 3-poenger etter en overbevisende seier mot europaklare Sarpsborg på Aspmyra. Hør reaksjoner etter kampslutt her:

3-1 mot Sarpsborg 08 og 10 poeng på de 4 siste kampene er fasit etter at Bodø/Glimt leverte varene så til de grader på Aspmyra.

Glimt tok ledelsen etter en halvtime spill når Zinckernagel ble spilt gjennom på vakkert vis av Moberg og gjorde ingen feil alene med keeper når han iskaldt satt inn førstemålet.

– Den beste pasningen Vegard Moberg har slått i hele sin karriere, sa sportssjef i Avisa Nordland Freddy Toresen om passningen i etterkant.

Gleden varte riktig nok ikke lenge da særpingene utlignet med Mortensen etter et hjørnespark bare minuttet etter.

Hjemmelaget var likevel de som skulle gå smilende inn til garderoben i pausen ettersom Kristian Fardal Opseth jaget en retur etter et skudd fra Jose Angel utenfor 16-meteren. Topscoreren til Bodø/Glimt tuppet inn 2-1 som var stillignen til pause.

Andreomgangen skulle vise seg å starte akkurat på samme vis førsteomgangen endte. Fredrik Bjørkan fikk ballen ved midstreken og satt i gang et raid man sjeldent har sett på Aspmyra og sprang helt ned til femmeter-streken, hvor ballen via en Sarpsborgspiller og stolpen endte hos Ulrik Saltnes som sklitaklet inn 3-1 scoringen, som også ble sluttresultatet.

– Han løper forbi 70 Sarpsborg-spillere og legger inn, sa Radio 3 sin kommentator etter scoringen.

Reaksjoner fra trener Kjetil Knutsen og målscorer Ulrik Saltnes kan du høre her: