Elsk blir første lokale band i Svømmehallen

ELSK i studio

De lokale heltene i Elsk, eller pandemibandet som de selv omtaler seg etter å ha blitt dannet under pandemien, er klar for ny konsert. Hør intervju med dem nederst i saken.

Bandet bestående av Aleksander Emilsen, Chris Slettvoll og Kim Lie skal opptre på nye Svømmehallen Scene førstkommende lørdag. De blir med det de første lokale heltene, i den grad Morten Abel regnes som konvertert siddis, som skal opptre på scenen.

– Det blir rått, jeg har vært her mye som barn og kjenner fortsatt lukta av vaffel og klor i veggene, sa Aleksander Emilsen under praten med oss.

– Vi får med oss flere lokale helter på showet, blant andre England Brooks, Christina Ellefsen og JOY skal være med sa Chris Slettvoll, som samtidig innså at det lokale bandet JOY som skal varme opp for dem blir å spille på scenen før dem.

Den artige seansen og resten av intervjuet kan du høre her:

Billetter finner du på svommehallenscene.no

mm

Benjamin Solås

Benjamin Solås er en 29 år gammel Bodøgutt som alltid er i godt humør. Han har jobbet i Radio 3 siden 2014 og er kanalens ansvarlige redaktør, i tillegg til å være programleder for morgenshowet og ettermiddagen.


Annonse
ANSVARLIG REDAKTØR:

Benjamin Solås

REKLAME:

755 25 000  / reklame@radio3.no

MUSIKK:

studio@radio3.no

KONTAKT OSS:

Radio 3 Bodø AS
Dronningens gate 7c
8002 Bodø

Telefon: 755 25 000
Epost: studio@radio3.no


Copyright Radio 3 Bodø AS 1997 – 2024Utviklet av Fairmedia