– Folk er ikke villige til å betale overpris lengre

17kulGran+Aamodt+1
Foto: AN

Parkenfestivalen har åpnet dørene og vi tok en prat med festivalsjefen om blant annet alle billettene som er lagt ut til salgs den siste uken, samt nye utfordringer og hva han selv gleder seg mest til.

Mange har registrert at det ligger mye billetter ute til salgs på blant annet facebook, og i motsetning til for noen år siden hvor man gjerne måtte ut med doble og triple priser for et pass, ligger de nå ute til halv pris.

– Jeg tror det er sammenfallende, for det første har vi aldri solgt så mange billetter som nå i tillegg til det ble det nylig lagt ut en god del sponsorbilletter, sa Aamodt til Radio 3.

Samtidig tror ikke festivalsjefen at folk er interessert i å betale dyre dommer for billetter lengre.

– Folk vil kjøpe billetter til redusert pris, jeg tror ikke betalingsviljen for å kjøpe billetter til dyre dommer er der lengre, sier han.

Vi spurte og festivalsjefen om hva han gledet seg mest til, det var mye forskjellig men akkurat en artist skiller seg ut.

– Jeg er jo selv en rocka type så jeg tror Glucifer og Madrugada blir veldig bra. Samtidig så tror jeg det aller kuleste blir Sigrid, vi har vært å sett på henne en gang tidligere i år og det kommer til å bli rått, avslutter han.

Hør hele intervjuet med Gøran her:

[soundcloud id=’666728453′ height=’false’]

mm

Benjamin Solås

Benjamin Solås er en 29 år gammel Bodøgutt som alltid er i godt humør. Han har jobbet i Radio 3 siden 2014 og er kanalens ansvarlige redaktør, i tillegg til å være programleder for morgenshowet og ettermiddagen.


Annonse
ANSVARLIG REDAKTØR:

Benjamin Solås

REKLAME:

755 25 000  / reklame@radio3.no

MUSIKK:

studio@radio3.no

KONTAKT OSS:

Radio 3 Bodø AS
Dronningens gate 7c
8002 Bodø

Telefon: 755 25 000
Epost: studio@radio3.no


Copyright Radio 3 Bodø AS 1997 – 2024Utviklet av Fairmedia