Nå er det blåfrost i Bodø

327862350_1180177512631661_2487498086799130589_n
Slik blir Blåfrost i Bodø.

Til tross for lite frost så langt i år er det både blått og hvit krystall over bodøbyen denne helga.

I tillegg fylles altså byen med god musikk og mye glede når den velkjente Blåfrostfestivalen braker løs denne helgen for første gang i Bodø.

Lang historie kort holder jo egentlig festivalen til på Rognan og Slipen Scene, men Saltdal Kommune som eier bygget syntes ikke noe om at det skal være folkefest i Indre Salten og gjorde dermed det de kunne for å jage festivalen ut av bygda. Av den grunn har festivalen flyttet seg til Bodø i år, og tatt ringvirkningene som gir økte inntekter og muligheter for kulturliv, næringsliv og det som er med seg på lasset.

Tilbake til festivalen som altså da arrangeres i Bodø, og på scener som Svømmehallen, Damadi og i en stor lavvo utenfor Svømmehallen som skal fylles med musikk og glede. Festivalen kan i år skimte med artister som Sondre Justad, Arif, Voilet Road og Red Rum Club pluss mye mer.

Det er også en egen barnefestival på lørdag med arrangementer blant annet i Stormen, mer om det lengre ned i saken.

Festivalen ble utsolgt umiddelbart etter slipp av festivalpassene, men det ble i ettertid lagt ut noen dagspass slik at man kan få med seg deler av festivalen fortsatt. Se programmet nederst i saken.

Vi tok en prat med festivalsjef Øivind Holthe like før det hele braket løs. Dette hadde han å si til oss:

Som nevnt er det også en barnefestival bakt inn i festivalen. Vi tok en prat med Marianne på Stormen Konserthus som arrangerer delen av programmet som skal være der. Dette hadde hun å si om det:

Her er programmet fredag, og noen lure festivalvettregler å følge:

mm

Benjamin Solås

Benjamin Solås er en 29 år gammel Bodøgutt som alltid er i godt humør. Han har jobbet i Radio 3 siden 2014 og er kanalens ansvarlige redaktør, i tillegg til å være programleder for morgenshowet og ettermiddagen.


Annonse
ANSVARLIG REDAKTØR:

Benjamin Solås

REKLAME:

755 25 000  / reklame@radio3.no

MUSIKK:

studio@radio3.no

KONTAKT OSS:

Radio 3 Bodø AS
Dronningens gate 7c
8002 Bodø

Telefon: 755 25 000
Epost: studio@radio3.no


Copyright Radio 3 Bodø AS 1997 – 2024Utviklet av Fairmedia