Opptur slapp sin siste artist

61540949_2636232476406288_3590743567426912256_n
Opptur hadde allerede klar en relativt bra line up, men hadde en godbit igjen til folket og den kom i dag. Fra før av kunne vi glede oss til artister som Steve Aoki, Matoma, Seeb, Julie Bergan, Ruben, Klovner i kamp og mange mange fler, men det har blitt knyttet stor spenning til Opptur sitt […]

Opptur hadde allerede klar en relativt bra line up, men hadde en godbit igjen til folket og den kom i dag.

Fra før av kunne vi glede oss til artister som Steve Aoki, Matoma, Seeb, Julie Bergan, Ruben, Klovner i kamp og mange mange fler, men det har blitt knyttet stor spenning til Opptur sitt siste slipp. Det spesielt fordi festivalen er kjent for et litt spesielt slipp når det nærmer seg festival, som ofte er en godbit for publikum.

– Vi har alltid sluppet en artist som har en megahit den sommeren til festivalen, for to år siden slapp vi Hkeem når «Fy Faen» herjet på sitt meste, og i fjor kom vi med Mads Hansen og «Sommerkroppen», uttalte meddeier i Opptur Vegard Sandnes til Radio 3.

I år er det også en med en potensiell sommerhit som kommer til festivalen, finnmarkingen Kevin Boine tar nemlig turen for å spille sine hits til Bodøfolket. Der av blant annet låten «Swipe Up» som har alle muligheter for å bli årets sommerhit i landet vårt.

Dette la de selv ut på sin facebookside:

KEVIN BOINE

Med over 50 millioner avspillinger på Spotify, YouTube osv, og en platinaselgende låt i repertoaret har du garantert hørt en Kevin Boine låt! Endelig kommer han til Bodø for å servere hits som ”Kom Til Finnmark”, ”Drømmeland” og «Swipe Up». han lover et eksplosivt show med både nye låter og gamle hits på scenen. Kjørrr.

mm

Benjamin Solås

Benjamin Solås er en 29 år gammel Bodøgutt som alltid er i godt humør. Han har jobbet i Radio 3 siden 2014 og er kanalens ansvarlige redaktør, i tillegg til å være programleder for morgenshowet og ettermiddagen.


Annonse
ANSVARLIG REDAKTØR:

Benjamin Solås

REKLAME:

755 25 000  / reklame@radio3.no

MUSIKK:

studio@radio3.no

KONTAKT OSS:

Radio 3 Bodø AS
Dronningens gate 7c
8002 Bodø

Telefon: 755 25 000
Epost: studio@radio3.no


Copyright Radio 3 Bodø AS 1997 – 2024Utviklet av Fairmedia