Uten mat og drikke duger (festival)helten ikke.
Vi tok turen innom matbodene for å sjekke ut årets festivalmat.
Første stoppested: Pizzabakeren.
Der ble vi møtt av fire hyggelige gutter som hadde følgende salgstriks i emnet:
«Vi er fire kjekke gutter som er veldig arbeidsvillige og satser alt på kunderservice», sier Olav med et smil.
Et par boder til venstre fant vi Einar Hallstensen catering, som serverer fish and chips og dirty fries.
Der hilste vi på en trivelig kar ved navn Vidar, som kunne lokke med god mat og effektivitet.
Er du fysen på fisk/sushi?
Da bør du ta turen innom Lovundkokken. «En god slager», sier Thomas.
Lars fra Berbusmel trekker fram fet og fritert mat som en klassiker på festival.
«Det passer bra til øl», sier han med et smil.
Siste boden vi tok en prat med, var damene ved Great Ghandi.
Her var det meget god stemning.
Fant du ikke din favoritt? Frykt ikke – Det var flere matboder på rekke og rad, men alt i alt:
Mye god mat i sikte under Parkenfestivalen 2024. Vi gleder oss til å prøve.