Ny rundkjøring

Nye Bodøelv
Kommende helg, kobles den nye rundkjøringa til ved Bodøelv og det blir slutt på omkjøringsveien fra Olav V til riksvei 80. Det skriver Bypakke Bodø i en pressemelding. For å kunne foreta omleggingen blir veien stengt natt til lørdag 2. februar. – Trafikantene kan se fram til et nytt og bedre kjøremønster i området, med Olav […]

Kommende helg, kobles den nye rundkjøringa til ved Bodøelv og det blir slutt på omkjøringsveien fra Olav V til riksvei 80. Det skriver Bypakke Bodø i en pressemelding.

For å kunne foreta omleggingen blir veien stengt natt til lørdag 2. februar.

– Trafikantene kan se fram til et nytt og bedre kjøremønster i området, med Olav V gate og rv. 80 knyttet sammen i den nye rundkjøringen. Vi regner med å kunne åpne denne delen av det nye veianlegget lørdag morgen, sier prosjektleder Arild Hegreberg i Bypakke Bodø til an.no.

I første omgang tas tre av fire armer i den nye rundkjøringen i bruk. Den siste, som gir kobling til Børsingveien, vil bli ferdigbygget senere.

Arbeidet med å koble den nye rundkjøringen på veianlegget starter fredag kveld. Olav V gate vil være stengt ved rundkjøringen før rv. 80-krysset fra kl. 21:00 fredag kveld til ca. kl. 09:00 lørdag morgen. Omkjøring blir via Stormyrveien og Hålogalandsgata. Det vil også være manuell dirigering av trafikken på rv. 80 i perioden.

– Det blir redusert framkommelighet i perioden. Vi ber om at trafikantene avpasser fartene etter forholdene og viser hensyn til dem som arbeider på veien, sier Hegreberg.

Omleggingen skal være ferdig, og det nye veianlegget åpnet, lørdag morgen.

Arbeidet som pågår på Stormyra er en del av Bypakke Bodø. Neste oppgave er å koble Bodøtunnelen med tilhørende veinett til resten av veianlegget.

Kilde: Statens vegvesen/an.no

mm

Benjamin Solås

Benjamin Solås er en 29 år gammel Bodøgutt som alltid er i godt humør. Han har jobbet i Radio 3 siden 2014 og er kanalens ansvarlige redaktør, i tillegg til å være programleder for morgenshowet og ettermiddagen.


Annonse
ANSVARLIG REDAKTØR:

Benjamin Solås

REKLAME:

755 25 000  / reklame@radio3.no

MUSIKK:

studio@radio3.no

KONTAKT OSS:

Radio 3 Bodø AS
Dronningens gate 7c
8002 Bodø

Telefon: 755 25 000
Epost: studio@radio3.no


Copyright Radio 3 Bodø AS 1997 – 2024Utviklet av Fairmedia