Skattepengene er her

Rundt 2,5 millioner nordmenn får tilbake penger i årets skatteoppgjør. Også i år får åtte av ti lønnstakere og pensjonister skatteoppgjøret i første pulje, altså denne uken. Av skattytere som får tilgodeskatt, vil de aller fleste få pengene på konto på torsdag. – Man kan se skatteoppgjøret ved å logge deg inn på skatteetaten.no. Har […]

Rundt 2,5 millioner nordmenn får tilbake penger i årets skatteoppgjør.

Også i år får åtte av ti lønnstakere og pensjonister skatteoppgjøret i første pulje, altså denne uken.

Av skattytere som får tilgodeskatt, vil de aller fleste få pengene på konto på torsdag.

– Man kan se skatteoppgjøret ved å logge deg inn på skatteetaten.no. Har man penger til gode, får man normalt disse på konto innen to uker etter den datoen som står øverst i høyre hjørne på skatteoppgjøret, skriver pressesjef Merete Bergeland Jebsen i Skatteetaten i en E-post til Nettavisen.

 

«Delte ut» 28 mrd i 2016

I 2016 fikk 2,5 millioner nordmenn igjen til sammen 28 milliarder kroner på skatteoppgjøret for 2015, eller 11.000 kroner i snitt.

Hvor mye som blir betalt tilbake i år er ikke klart før torsdag.

Neste dato for oppgjør er 2. august og etter dette er det løpende oppgjør frem til 25. oktober.

 – Blant de som ikke får skatteoppgjøret i juni er næringsdrivende med ektefeller og alle lønnstakere og pensjonister som leverte skattemeldingen på papir. Disse får skatteoppgjøret tidligst 2. august, skriver pressesjefen.
mm

Benjamin Solås

Benjamin Solås er en 29 år gammel Bodøgutt som alltid er i godt humør. Han har jobbet i Radio 3 siden 2014 og er kanalens ansvarlige redaktør, i tillegg til å være programleder for morgenshowet og ettermiddagen.


Annonse
ANSVARLIG REDAKTØR:

Benjamin Solås

REKLAME:

755 25 000  / reklame@radio3.no

MUSIKK:

studio@radio3.no

KONTAKT OSS:

Radio 3 Bodø AS
Dronningens gate 7c
8002 Bodø

Telefon: 755 25 000
Epost: studio@radio3.no


Copyright Radio 3 Bodø AS 1997 – 2024Utviklet av Fairmedia