Nok en poengdeling

Bodø/Glimt satt etter uavgjorten mot Lillestrøm sist ny klubbrekord i antall uavgjort, i sesongens siste hjemmekamp mot Vålerenga gjorde de helgule den rekorden enda vanskeligere å slå. Hør reaksjoner her: 1-1 ble sluttresultatet etter at Bodø/Glimt tok i mot Vålerenga på Aspmyra i sesongens siste hjemmekamp. En kamp hvor det meste sto på spill, med […]

Bodø/Glimt satt etter uavgjorten mot Lillestrøm sist ny klubbrekord i antall uavgjort, i sesongens siste hjemmekamp mot Vålerenga gjorde de helgule den rekorden enda vanskeligere å slå. Hør reaksjoner her:

1-1 ble sluttresultatet etter at Bodø/Glimt tok i mot Vålerenga på Aspmyra i sesongens siste hjemmekamp. En kamp hvor det meste sto på spill, med seier kunne glimt sikre spill i Eliteserie også neste år, slik ble det ikke men de helgule sikret seg alikevell et godt utgangspunkt for å unngå nedrykk.

Ettersom to av lagene som ligger bak Glimt på tabellen møter hverandre i siste serierunde, nemlig Stabæk – Godset, er det umulig for Bodø/Glimt å rykke direkte ned med uavgjort i dag. Muligheten for kvalik lever riktig nok i beste velgående for bodølaget.

– Vi får håpe vi ikke møtes her igjen i desember, var noe trener Kjetil Knutsen kunne si seg enig i etter kampslutt mot Vålerenga.

Hør reaksjoner fra treneren og fra Kristian Fardal Opseth, som gikk målløs av banen i dag, her:

[soundcloud id=’528258066′ height=’false’]

[soundcloud id=’528257913′ height=’false’]

mm

Benjamin Solås

Benjamin Solås er en 29 år gammel Bodøgutt som alltid er i godt humør. Han har jobbet i Radio 3 siden 2014 og er kanalens ansvarlige redaktør, i tillegg til å være programleder for morgenshowet og ettermiddagen.


Annonse
ANSVARLIG REDAKTØR:

Benjamin Solås

REKLAME:

755 25 000  / reklame@radio3.no

MUSIKK:

studio@radio3.no

KONTAKT OSS:

Radio 3 Bodø AS
Dronningens gate 7c
8002 Bodø

Telefon: 755 25 000
Epost: studio@radio3.no


Copyright Radio 3 Bodø AS 1997 – 2024Utviklet av Fairmedia