Nyt helgen i Bodø

Helgen har igjen meldt sin ankomst og det store spørsmålet bodøværingene stiller seg, blir det badetemperaturer? Blir det varmt nok til å gå i shorts? Trenger du solbriller? Spørsmålene er mange og svaret er: JA! Det blir strålende vær. Ola Mellem fra Meteorologisk institutt i Tromsø, kan fortelle at det er ingen grunn til å […]

Helgen har igjen meldt sin ankomst og det store spørsmålet bodøværingene stiller seg, blir det badetemperaturer? Blir det varmt nok til å gå i shorts? Trenger du solbriller? Spørsmålene er mange og svaret er: JA! Det blir strålende vær.

Ola Mellem fra Meteorologisk institutt i Tromsø, kan fortelle at det er ingen grunn til å sitte inne i helgen, og at vi endelig for en liten smak av sommeren igjen.

– På fredag og lørdag vil det bli veldig fint. Det kan komme noen høye skyer, men dette er kun godværsskyer som kan skjerme for sola til tider, sier han.

Fredag opplever Bodø temperaturer opp mot 18 grader, og ifølge meteorologen blir det varmere.

– På lørdag vil det bli over 20 grader i Bodø og i Salten-området, forteller han.

 

Nyt været mens du kan

Og selv om helgen blir bra, betyr ikke det at det vil vedvare. Uken som har vært startet med regn og lave temperaturer. Slik vil det også være til uken som kommer.

– På søndag kommer det nedbør, som følge av et lavtrykk fra havet. Og med regnet synker temperaturene, forteller han og fortsetter:

– Det vil synke ned mot ti grader, og slik vil det holde seg i noen dager.

Mellem har en oppfordring inn mot helgen:

– Nyt varmen mens den er her!

 

Kilde: An/ Radio 3

mm

Benjamin Solås

Benjamin Solås er en 29 år gammel Bodøgutt som alltid er i godt humør. Han har jobbet i Radio 3 siden 2014 og er kanalens ansvarlige redaktør, i tillegg til å være programleder for morgenshowet og ettermiddagen.


Annonse
ANSVARLIG REDAKTØR:

Benjamin Solås

REKLAME:

755 25 000  / reklame@radio3.no

MUSIKK:

studio@radio3.no

KONTAKT OSS:

Radio 3 Bodø AS
Dronningens gate 7c
8002 Bodø

Telefon: 755 25 000
Epost: studio@radio3.no


Copyright Radio 3 Bodø AS 1997 – 2024Utviklet av Fairmedia