Nytt ransforsøk i Bodø

71832866_396693004353858_3666661924747083776_n

Bare en måned etter Bodø Hotell ble forsøkt ranet av to personer med pistoler har det natt til fredag vært et nytt ransforsøk i Bodø, heller ikke denne gangen klarte gjerningspersonen å få med seg noe.

Se oppdatering nederst; Politiet har nå pågrepet tre personer i saken.

Det var hos Joker i parkveien at ransforsøket fant sted sent torsdags kveld.

Politiets innsatsleder på stedet ønsket torsdag kveld ikke å gi noen kommentarer om årsaken til utrykningen, og henviste til politiets operasjonssentral. AN forsøkte gjentatte ganger å komme i kontakt med operasjonssentralen, uten å få svar.

I 23.50-tiden torsdag kveld tvitrer politiet at butikken har blitt utsatt for et ran.

– Politiet rykket ut kl. 21.42 etter en melding om ran på Joker. En person tildekket med hette og maske skal ha truet betjeningen med en pistol, melder politiet.

Ingen personer skal ha kommet til skade og gjerningspersonen fikk ikke med seg noe av verdi opplyser politiet.

Politiet foretar undersøkelser på åstedet og gjennomfører avhør av de ansatte. Politiet leter også etter gjerningspersonen.

– Gjerningspersonen var iført en mørk, mulig grønn hettegenser, grå trang joggebukse og mørke hansker. Skal være i tenårene/ begynnelsen av 20 årene. Hvis noen har tips i saken, ring 02800.

Klokken 06.00 fredag morgen opplyser operasjonsleder Kenneth Magnussen hos politiet i Nordland at ingen personer er pågrepet.

– Vi jobber videre med etterforskningssporet. Hvis noen har sett noe i det aktuelle tidsrommet, ber vi dem ta kontakt med politiet.
Magnussen opplyser at vedkommende som var på jobb da butikken ble forsøkt ranet, ble ivaretatt etter hendelsen av andre kolleger.
Tirsdag sendte politiet ut en oppdatering i saken:

Politiet har identifisert han som er mistenkt for å ha utført ransforsøket på Joker i Parkveien i Bodø torsdag kveld. I tillegg har vi identifisert to personer som var med i ransforsøket. De tre ble pågrepet av politiet, avhørt og løslatt. Dette skjedde fredag og lørdag.

Den som er mistenkt for ransforsøket er en ung mann i starten av tjueårene.  De to andre er noe yngre. De siktede har samarbeidet med politiet og bidratt til å belyse saken.

Politiet etterforsker saken videre, herunder skal det undersøkes om det har vært flere involverte i foranledningen til ransforsøket. Politiet har imidlertid på kort tid kommet et godt stykke på vei i å oppklare saken.

mm

Benjamin Solås

Benjamin Solås er en 29 år gammel Bodøgutt som alltid er i godt humør. Han har jobbet i Radio 3 siden 2014 og er kanalens ansvarlige redaktør, i tillegg til å være programleder for morgenshowet og ettermiddagen.


Annonse
ANSVARLIG REDAKTØR:

Benjamin Solås

REKLAME:

755 25 000  / reklame@radio3.no

MUSIKK:

studio@radio3.no

KONTAKT OSS:

Radio 3 Bodø AS
Dronningens gate 7c
8002 Bodø

Telefon: 755 25 000
Epost: studio@radio3.no


Copyright Radio 3 Bodø AS 1997 – 2024Utviklet av Fairmedia