Påska i kirka

For mange handler påsken mest om tur på fjellet, ski, kakao og kvikk-lunsj, men det er jo også veldig mange som mener påsken handler mest om dens opprinnelse, nemlig fra kirka. Påsken som vi kjenner den i dag er mest asosiert med fridager, pent vær og lange turer på hytta. Grunnen til at vi kan […]

For mange handler påsken mest om tur på fjellet, ski, kakao og kvikk-lunsj, men det er jo også veldig mange som mener påsken handler mest om dens opprinnelse, nemlig fra kirka.

Påsken som vi kjenner den i dag er mest asosiert med fridager, pent vær og lange turer på hytta. Grunnen til at vi kan feire påsken slik i dag er jo på grunn av vår kristne tro og bibelske historie. Derfor er det veldig mange som synes det er helt rett og feire påska i kirka. Bodø Domkirke har også i år som alle tidligere år et fullt program gjennom hele påsken, vi tok en prat med Øysten Jæger i Bodø Domkirke om hva som skjer i kirka denne påska. Hør praten her:

[soundcloud id=’604510569′ height=’false’]

Påsken i kirka starter allerde torsdag 11. April med Bach-konsert.

Utover det kan de friste med gratis lunsjkonserter og de tradisjonelle gudstjenestene. Hele påskeprogrammet i Bodø Domkirke kan du se ved å klikke deg inn her.

mm

Benjamin Solås

Benjamin Solås er en 29 år gammel Bodøgutt som alltid er i godt humør. Han har jobbet i Radio 3 siden 2014 og er kanalens ansvarlige redaktør, i tillegg til å være programleder for morgenshowet og ettermiddagen.


Annonse
ANSVARLIG REDAKTØR:

Benjamin Solås

REKLAME:

755 25 000  / reklame@radio3.no

MUSIKK:

studio@radio3.no

KONTAKT OSS:

Radio 3 Bodø AS
Dronningens gate 7c
8002 Bodø

Telefon: 755 25 000
Epost: studio@radio3.no


Copyright Radio 3 Bodø AS 1997 – 2024Utviklet av Fairmedia