Pass på sykkelen!

mmRadio 3 Bodø01.08.2017
Denne måneden bør du passe ekstra godt på sykkelen din. August er nemlig den måneden i året hvor det stjeles flest sykler i Norge. Tyveritoppen rundt sykler er i agusut, og da især rundt skolestart. Dette viser en gjennomgang av sykkeltyverier de siste fire årene, gjennomført av If. I løpet av fjoråret ble 11.203 sykler […]

Denne måneden bør du passe ekstra godt på sykkelen din. August er nemlig den måneden i året hvor det stjeles flest sykler i Norge.


Tyveritoppen rundt sykler er i agusut, og da især rundt skolestart. Dette viser en gjennomgang av sykkeltyverier de siste fire årene, gjennomført av If.

I løpet av fjoråret ble 11.203 sykler meldt stjålet til forsikringselskapene. I virkeligheten kan tallet være mange tusen flere fordi mange sykler med lav verdi ikke blir meldt stjålet.

En analyse av sykkeltyverier gjort av If, viser at antall tyverier går ned i sommerukene, mens det er et tydelig oppsving rett før og rett etter sommerferien.

August er måneden med flest sykkeltyverier, etterfulgt av juni og september.

 

– Alle skjønner at det er viktig med en god lås og å låse sykkelen fast til noe som ikke kan flyttes. Men ofte skal det litt mer til for å finte ut tyven, og det er faktisk en del andre saker som virker vel så mye inn på om tyven velger å gå løs på din sykkel eller ikke, sier kommunikasjonsrådgiver Sigmund Clementz i If.

mm

Radio 3 Bodø


Annonse
ANSVARLIG REDAKTØR:

Benjamin Solås

REKLAME:

755 25 000  / reklame@radio3.no

MUSIKK:

studio@radio3.no

KONTAKT OSS:

Radio 3 Bodø AS
Dronningens gate 7c
8002 Bodø

Telefon: 755 25 000
Epost: studio@radio3.no


Copyright Radio 3 Bodø AS 1997 – 2024Utviklet av Fairmedia