Politiet er på Snap under Parken i år og

Snapkode Parken 2019

Fredag er det klart for Parkenfestivalen i Bodø og politiet vil være tilstede både fysisk og digitalt for å legge til rette for en trygg og trivelig festival. I år som i fjor har politiet i Salten laget en egen snapchatbruker slik at festivaldeltakerne kan enkelt komme i kontakt med politiet.

– Det viktigste for oss er at folk opplever at sikkerheten er ivaretatt slik at de kan nyte musikken og stemningen på festivalen, sier politioverbetjent Kjell Rune Rogstad. Normalt er Parkenfestivalen en festival med lite ordensforstyrrelser, men Rogstad forteller at politiet likevel vil ha en rekke sikkerhetstiltak på festivalen. Blant annet kommer politiet til å være bevæpnet under festivalen.

– Det er ikke noen konkret trussel mot Parkenfestivalen, men på grunn av den generelle trusselsituasjonen i landet og for å sikre en god beredskap vil tjenestepersonene på Parkenfestivalen være bevæpnet, sier Rogstad.

 

På Snap i Parken

I år som i fjor kommer også politiet til å være tilgjengelig på Snapchat i festivalens åpningstid. Med snap kontoen «Politietiparken» ønsker politiet å gi publikum muligheten til enkelt å kunne sende inn tips dersom de ser eller opplever noe de synes politiet burde vite.

– Snapchat er for tiden en mye brukt kommunikasjonskanal og det er lav terskel for å melde fra der. Vi er veldig glade for at vi under Parkenfestivalen får muligheten til å møte publikum også på denne måten, sier Rogstad.

– Men husk på at dersom du er i nød så er det politiets nødnr – 112 som gjelder, avslutter Rogstad.

mm

Benjamin Solås

Benjamin Solås er en 29 år gammel Bodøgutt som alltid er i godt humør. Han har jobbet i Radio 3 siden 2014 og er kanalens ansvarlige redaktør, i tillegg til å være programleder for morgenshowet og ettermiddagen.


Annonse
ANSVARLIG REDAKTØR:

Benjamin Solås

REKLAME:

755 25 000  / reklame@radio3.no

MUSIKK:

studio@radio3.no

KONTAKT OSS:

Radio 3 Bodø AS
Dronningens gate 7c
8002 Bodø

Telefon: 755 25 000
Epost: studio@radio3.no


Copyright Radio 3 Bodø AS 1997 – 2024



Utviklet av Fairmedia