Radio 3 Bodø støtter Pride

radio3_pride2

I fjor ble Pride arrangert for første gang i Bodø. Lokalradioen Radio 3 var med og sendte live fra fjorårets arrangement. Mens de venter på det lokale Pride i år, viser Bodø også sin støtte til Pride i Oslo førstkommende helg.  Det mest synlige beviset på at Radio 3 Bodø støtter arrangementet  er den midlertidige Pride-logoen du allerede har lagt merke til:

– Jeg må ærlig innrømme at jeg tror aldri vi har hatt en så kul logo, og når den i tillegg viser støtte til en viktig sak så er jo det bare kjempeflott, sier stasjonssjef Benjamin Solås.

Solås venter spent på det lokale arrangementet, som ble en suksess i fjor:

– I fjor var det en veldig fin pridemarkering med tog og arrangementer her i byen, da var vi med og hadde livesending under festen, i år er det foreløpig ingen markering, men vi ønsker fortsatt å være med på markeringen som er i Oslo nå, og dermed har vi fått laget denne logoen vi har nå, sier stasjonsjefen.

Han vil oppfordre andre lokalradioer til å bli med på Pride, både lokalt og nasjonalt:

– Jeg synes det er viktig å støtte opp dette temaet, og det er viktig å vise at kjærlighet er for alle. Jeg håper også flere lokalradioer gjør det samme som oss og viser sin støtte til den årlige markeringen, spesielt når vi ser at fler og fler store bedrifter som DNB, Telenor, Gjensidige osv gjør det, sier Solås til lokalradio.no

Artikkelen er hentet fra lokalradio.no

mm

Benjamin Solås

Benjamin Solås er en 29 år gammel Bodøgutt som alltid er i godt humør. Han har jobbet i Radio 3 siden 2014 og er kanalens ansvarlige redaktør, i tillegg til å være programleder for morgenshowet og ettermiddagen.


Annonse
ANSVARLIG REDAKTØR:

Benjamin Solås

REKLAME:

755 25 000  / reklame@radio3.no

MUSIKK:

studio@radio3.no

KONTAKT OSS:

Radio 3 Bodø AS
Dronningens gate 7c
8002 Bodø

Telefon: 755 25 000
Epost: studio@radio3.no


Copyright Radio 3 Bodø AS 1997 – 2024Utviklet av Fairmedia