Radio 3 sender fra hjemmestudio

90298733_516334262651944_2692250994812649472_n

Ansvarlig redaktør Benjamin Solås har koblet opp studio hjemme i sin egen kjeller. De neste to ukene sendes alt herfra.

Etter å ha vært coronafast i utlandet er vi nå fulltallig tilbake på jobb igjen. Vi har nå satt opp hjemmestudio slik at vi kan sende viktig informasjon hele døgnet, selv om man er i karantene.

Vi blir å sende alle relevante pressekonferanser direkte her på kanalen, det vil si pressekonferanser fra regjeringen og fra Bodø Kommune. I tillegg utvider vi nå vår normale sendeflate fra 7-17 til å sende direkte fra 6-24 dersom det skulle oppstå noe viktig. Vi går rett på direkte fra hjemmestudio hver gang det er noe nytt å melde.

Angående musikken har vi fått flere forespørsel om å spille mere lokalt og norsk i denne vanskelige tiden for artistene. Det gjør vi selvfølgelig. Vi spiller allerede veldig mye lokalmusikk, men vi vil nå spille enda mere lokalt og norsk, selv om vi også kommer til å spille variert musikk som vi alltid gjør.

Bingosendingene vil gå som normalt i tiden framover og den utføres av våre faste bingoteknikere som da sender fra studio. Tippelaget og Blå Resept utgår denne uken, men vi håper at allerede neste uke kan de programmene også gå som normalt igjen.

Til slutt til jubilanter mens vi har pause fra Radio 3-kaka, send oss gjerne bursdagshilsner enten på melding via Facebook eller fra nettsiden så skal vi lese alle hilsningene spredt utover hele dagen, jubilantene må også gjerne komme med musikkønske så ordner vi det.

Vi oppfordrer alle til å ta godt vare på hverandre framover så skal vi holde alle i Bodø og Salten godt oppdaterte på det som skjer framover, i tillegg til å sende alt lokalt innhold vi allerede gjør.

mm

Benjamin Solås

Benjamin Solås er en 29 år gammel Bodøgutt som alltid er i godt humør. Han har jobbet i Radio 3 siden 2014 og er kanalens ansvarlige redaktør, i tillegg til å være programleder for morgenshowet og ettermiddagen.


Annonse
ANSVARLIG REDAKTØR:

Benjamin Solås

REKLAME:

755 25 000  / reklame@radio3.no

MUSIKK:

studio@radio3.no

KONTAKT OSS:

Radio 3 Bodø AS
Dronningens gate 7c
8002 Bodø

Telefon: 755 25 000
Epost: studio@radio3.no


Copyright Radio 3 Bodø AS 1997 – 2024Utviklet av Fairmedia