Radio 3 søker bingoverter

Bingo-at-Reunion-Tower

Vi søker nå dyktige personer til å ha ansvar for bingosendingene våre på kanalen. Les mer om det her:

Radio 3 Bodø søker bingovert(er). Vi har to bingosendinger ukentlig, fordelt en mandag og en onsdag og trenger nå flere personer til å ha ansvar for bingosendingene.

Arbeidstidene vil variere og vil bli satt opp månedlig etter mulighet. Bingovertene veksler på å ha de forskjellige sendingene. Gjennomsnittlig vil man ha en bingosending i uken hver, men mulighet for mer ved behov.

Ansvarsoppgaven vil være å ta telefonene under bingosending, kontrollere dette samt annonsere på lufta hvem som har vunnet og det generelle ansvaret for gjennomføringen av bingosendingen.

Stillingen vil også gi mulighet for mer arbeid i form av teknikeransvar i andre sendinger/programmer, vikariat som programleder og andre arbeidsoppgaver hos kanalen.

For å søke eller mer informasjon om arbeidsoppgavene send en mail til benjamin@radio3.no. Ved søknad legg ved litt informasjon om deg selv.

mm

Benjamin Solås

Benjamin Solås er en 29 år gammel Bodøgutt som alltid er i godt humør. Han har jobbet i Radio 3 siden 2014 og er kanalens ansvarlige redaktør, i tillegg til å være programleder for morgenshowet og ettermiddagen.


Annonse
ANSVARLIG REDAKTØR:

Benjamin Solås

REKLAME:

755 25 000  / reklame@radio3.no

MUSIKK:

studio@radio3.no

KONTAKT OSS:

Radio 3 Bodø AS
Dronningens gate 7c
8002 Bodø

Telefon: 755 25 000
Epost: studio@radio3.no


Copyright Radio 3 Bodø AS 1997 – 2024Utviklet av Fairmedia