Væpnet ransforsøk på Bodø Hotell

6A67F392-2B5B-42DA-A035-8FFF48D05C18

Rundt klokken 04.00 i natt fikk Nordland politidistrikt melding om et ran på et hotell i Bodø sentrum. Har du tips i saken, kontakt Politiet på 02800.

Ranet fant sted på Bodø hotell, og gjerningspersonene som har brukt et våpen i forbindelse med ranet skal være en mann og en kvinne i alderen 20–25 år.

– To delvis maskerte personer, en kvinne og en mann hadde tatt seg inn på hotellet og truet en ansatt med pistol. En pistol som fornærmede oppfattet til å være en replika, opplyser Nordland politidistrikt.

Det ble ikke avfyrt skudd i forbindelse med ranet. Det oppsto et basketak og gjerningspersonene forlot hotellet uten å få med seg noen verdier.

– Både fornærmede og den ene gjerningspersonen har fått skader i basketaket. Ut fra opplysninger fra fornærmede har politiet grunn til å tro at den mannlige gjerningspersonen kan ha fått skader i ansiktet, opplyser politifullmektig Daniella Rivera.

Beskrivelse av de mistenkte gjerningspersonene:

  • To personer. En kvinne og en mann.
  • I 20 – 25 års alderen.
  • Nordisk utseende. Snakker nordlandsdialekt.
  • Kvinnen hadde sekk på rykken, var iført brunaktige klær, lue og har lysebrunt hår.
  • Mannen hadde sekk på ryggen var iført mørk klær, lue og har brunt hår.
  • Kvinnen er noe høyere enn mannen.

Politiet ønsker å komme i kontakt med alle som har vært i området rundt Bodø Hotell i tidsrommet 0330 til 0430 natt til tirsdag. Ta kontakt med politiet på telefon 02800.

Dersom noen har informasjon om saken som politiet burde ha, ber vi om at de tar kontakt med politiet på telefon 02800.

Politiet har vært på åstedet med kriminalteknikker for å sikre seg spor, og de er godt i gang med videre etterforskning av nattens ran.

– Politiet har gjennom morgentimene foretatt sporsikring og gjennomført søkt etter gjerningspersonene. Så langt er ingen pågrepet. Etterforskningen vil fortsette gjennom dagen med blant annet innhenting av videoovervåkning og avhør av vitner, opplyser Rivera videre.

Oppdatering 16:00

En kvinne og en mann er nå tatt til arrest i forbindelse med ranet og avhør vil bli gjort i løpet av kvelden. Politiet utelukker ikke flere pågripelser.

Samtidig informerer politiet om at de fortsatt ønsker tips i saken.

Kilde: AN.no

mm

Benjamin Solås

Benjamin Solås er en 29 år gammel Bodøgutt som alltid er i godt humør. Han har jobbet i Radio 3 siden 2014 og er kanalens ansvarlige redaktør, i tillegg til å være programleder for morgenshowet og ettermiddagen.


Annonse
ANSVARLIG REDAKTØR:

Benjamin Solås

REKLAME:

755 25 000  / reklame@radio3.no

MUSIKK:

studio@radio3.no

KONTAKT OSS:

Radio 3 Bodø AS
Dronningens gate 7c
8002 Bodø

Telefon: 755 25 000
Epost: studio@radio3.no


Copyright Radio 3 Bodø AS 1997 – 2024Utviklet av Fairmedia