Risikerer dagbøter

mmRadio 3 Bodø14.02.2018
Fra 1. mars får du dagbøter av myndighetene hvis du ikke har ansvarsforsikring på bilen din. Stortinget har bestemt at alle kjøretøy som har på skilter og regnes som registrert, skal ha et minimum av ansvarsforsikring. Dette gjelder både biler, busser, traktorer, mopeder og motorsykler, – Blir svært kostbart Tidligere i høst ble det anslått […]

Fra 1. mars får du dagbøter av myndighetene hvis du ikke har ansvarsforsikring på bilen din.

Stortinget har bestemt at alle kjøretøy som har på skilter og regnes som registrert, skal ha et minimum av ansvarsforsikring. Dette gjelder både biler, busser, traktorer, mopeder og motorsykler,

– Blir svært kostbart
Tidligere i høst ble det anslått at mer enn 115.000 kjøretøy ikke hadde lovpålagt forsikring. Etter at det ble sendt ut et informasjonsbrev til de aktuelle bileierne, har imidlertid tallet sunket til 97.000, skriver Broom.

Dagbøtene som trer i kraft fra månedsskiftet er på 150 kroner, og det er Trafikkforsikringsforeningen som har fått oppgaven med å kreve inn disse.

– Jeg forstår ikke at noen tør å kjøre uten forsikring. Fra 1. mars blir det uansett svært kostbart å droppe bilforsikringen. Eier du et registrert kjøretøy må du ha forsikring. Sørg for å ha forsikringen i orden, eller avskilt bilen, sier leder i Trafikkforsikringsforeningen, Roger Stenseth, i en pressemelding.

mm

Radio 3 Bodø


Annonse
ANSVARLIG REDAKTØR:

Benjamin Solås

REKLAME:

755 25 000  / reklame@radio3.no

MUSIKK:

studio@radio3.no

KONTAKT OSS:

Radio 3 Bodø AS
Dronningens gate 7c
8002 Bodø

Telefon: 755 25 000
Epost: studio@radio3.no


Copyright Radio 3 Bodø AS 1997 – 2024Utviklet av Fairmedia