Studie avslører…

Synes du det er vanskelig å vurdere om dagens sengeaktiviteter tok så lang tid som det burde? Nå har vitenskapen svaret på hvor lang tid et samleie i gjennomsnitt tar.  Når man er i full gang med het elskov under dyna, kan det være vanskelig å vurdere hvor lang tid det egentlig tar. Men nå […]

Synes du det er vanskelig å vurdere om dagens sengeaktiviteter tok så lang tid som det burde? Nå har vitenskapen svaret på hvor lang tid et samleie i gjennomsnitt tar.

 Når man er i full gang med het elskov under dyna, kan det være vanskelig å vurdere hvor lang tid det egentlig tar. Men nå har forskerne funnet svaret.

En studie basert på 500 par fra 5 forskjellige land (Storbritannia, USA, Nederland, Spania og Tyrkia) fastslår at det er stor forskjell på hvor lang tid et samleie tar. De kjappeste er ferdige på cirka et halvt minutt, mens de lengste kan strekke seg helt opp til 40 minutter.

I studien satte parene stoppeklokka i gang ved penetrering og stoppet den ved utløsning. Både for- og etterspill er altså utelatt fra studien. I fire uker måtte parene finne seg i å ha med en stoppeklokke i senga.

Resultatet

Det viste seg at et samleie i gjennomsnitt tar 5 minutter og 25 sekunder.

Og det er stor forskjell på hvor lenge mennene holder ut, ut i fra hvor gamle de er. Stikk i strid med hva mange tror, er det de unge som holder ut lengst.

Men forskerne fant ingen forskjell på prestasjonene om det ble benyttet kondom eller ikke, eller om mannen var omskåret.

Det viste seg heller ikke å være noen merkbare forskjeller på hvilket land parene var fra, bortsett fra parene fra Tyrkia, som bare holdt på i 3 minutter og 40 sekunder.

mm

Benjamin Solås

Benjamin Solås er en 29 år gammel Bodøgutt som alltid er i godt humør. Han har jobbet i Radio 3 siden 2014 og er kanalens ansvarlige redaktør, i tillegg til å være programleder for morgenshowet og ettermiddagen.


Annonse
ANSVARLIG REDAKTØR:

Benjamin Solås

REKLAME:

755 25 000  / reklame@radio3.no

MUSIKK:

studio@radio3.no

KONTAKT OSS:

Radio 3 Bodø AS
Dronningens gate 7c
8002 Bodø

Telefon: 755 25 000
Epost: studio@radio3.no


Copyright Radio 3 Bodø AS 1997 – 2024



Utviklet av Fairmedia