Sigrid har ukas låt

Er det noe tvil? Når selveste Sigrid slipper ny låt er det vel nesten selvskrevet at hun også stikker av med ukas låt på Radio 3! Hør «Sucker Punch» her. Hver uke kårer vi en ny spennende låt som får tittelen ukas låt på Radio 3, denne låten får ekstra oppmerksomhet å spilletid i den […]

Er det noe tvil? Når selveste Sigrid slipper ny låt er det vel nesten selvskrevet at hun også stikker av med ukas låt på Radio 3! Hør «Sucker Punch» her.

Hver uke kårer vi en ny spennende låt som får tittelen ukas låt på Radio 3, denne låten får ekstra oppmerksomhet å spilletid i den kommende uken på kanalen.

I uke 41 er det Sigrid som stikker av med ukas låt. Norges nye popstjerne fra Ålesund slapp sist fredag sin siste singel som heter Sucker Punch. Dette er også første singelen etter EP’en Raw kom ut tidligere i år.

Vi kjenner veldig godt igjen klassiske Sigrid i den nye låten, med en vokal andre artister bare kan drømme om, og en melodi som rett og slett er catchy as f… Fellesnevneren med Sigrid sine låter er at de setter seg på hjernen med en gang, og blir der!

Et parti som utmerker seg spesielt bra i singelen  er midt i siste refreng når Sigrid virkelig får vist fram sin råe vokal da alle instrumene kuttes bort og man rett og slett får en nytelse av orgasme i ørene før det hele tar av med et skikkelig drop og siste refreng.

Hør Sucker Punch her:

mm

Benjamin Solås

Benjamin Solås er en 29 år gammel Bodøgutt som alltid er i godt humør. Han har jobbet i Radio 3 siden 2014 og er kanalens ansvarlige redaktør, i tillegg til å være programleder for morgenshowet og ettermiddagen.


Annonse
ANSVARLIG REDAKTØR:

Benjamin Solås

REKLAME:

755 25 000  / reklame@radio3.no

MUSIKK:

studio@radio3.no

KONTAKT OSS:

Radio 3 Bodø AS
Dronningens gate 7c
8002 Bodø

Telefon: 755 25 000
Epost: studio@radio3.no


Copyright Radio 3 Bodø AS 1997 – 2024Utviklet av Fairmedia