Drømmejobben!

Kunne du tenke deg en jobb der du faktisk får lønn for å spise sjokolade? Faktum Markedsanalyse har nå lyst ut en stilling med tittelen «Rekrutterer til hjemmetesting av sjokolade», der den som blir ansatt får ansvaret for å servere sjokolade til seg selv og for eksempel vennegjengen. «Vi trenger hjelp til å teste en sjokolade. Vi […]
Kunne du tenke deg en jobb der du faktisk får lønn for å spise sjokolade?

Faktum Markedsanalyse har nå lyst ut en stilling med tittelen «Rekrutterer til hjemmetesting av sjokolade», der den som blir ansatt får ansvaret for å servere sjokolade til seg selv og for eksempel vennegjengen.
«Vi trenger hjelp til å teste en sjokolade. Vi søker personer som kan rekruttere deltagere til en smakstest av en sjokolade. Sjokoladen er en nøttesjokolade. Jobben går ut på å rekruttere deltagere som skal smake på sjokoladen. Testen skal gjøres hjemme hos testpersonene», står det blant annet i stillingsannonsen.
Etter å ha smakt, skal den ansatte og testpersonene rapportere om hva de synes om sjokoladen.

– Vi trenger som regel rundt femti personer til å teste sjokoladen.Man kan bruke både venner, familie, naboer og andre som testere. Det viktigste er at man får inn svarene på hvordan produktet er, sier daglig leder i Faktum Markedsanalyse, Harald Pedersen.

Pedersen avfeier at det er snakk om et PR-triks, og forteller at de allerede har en rekke lignende paneler i flere norske byer.

Søknadsfristen er 1. oktober.

Kilde: P4

mm

Benjamin Solås

Benjamin Solås er en 29 år gammel Bodøgutt som alltid er i godt humør. Han har jobbet i Radio 3 siden 2014 og er kanalens ansvarlige redaktør, i tillegg til å være programleder for morgenshowet og ettermiddagen.


Annonse
ANSVARLIG REDAKTØR:

Benjamin Solås

REKLAME:

755 25 000  / reklame@radio3.no

MUSIKK:

studio@radio3.no

KONTAKT OSS:

Radio 3 Bodø AS
Dronningens gate 7c
8002 Bodø

Telefon: 755 25 000
Epost: studio@radio3.no


Copyright Radio 3 Bodø AS 1997 – 2024Utviklet av Fairmedia