Skulle se favorittbandet..

Har du noen gang trodd du skulle på Red Hot Chilli Peppers-konsert. Men endt opp med å se på et sekkepipe-band? Ikke? Det har dette Engelske paret erfart. Engelske Duncan Robb hadde lyst til å gi kjæresten konsertbilletter til yndlingsbandet hennes, Red Hot Chili Peppers, i julegave. Han saumfarte nettet, og oppdaget til sin store glede at […]

Har du noen gang trodd du skulle på Red Hot Chilli Peppers-konsert. Men endt opp med å se på et sekkepipe-band? Ikke? Det har dette Engelske paret erfart.

Engelske Duncan Robb hadde lyst til å gi kjæresten konsertbilletter til yndlingsbandet hennes, Red Hot Chili Peppers, i julegave.

Han saumfarte nettet, og oppdaget til sin store glede at amerikanerne skulle ha konsert i Belfast 10. februar. Det var ihvertfall det han trodde.

– Jeg trykket og fikk billetter på rad Q til 30 pund (ca 330 kroner) per stykk. Jeg tenkte det måtte være et kupp og at det sikkert ikke var mange billetter igjen, så derfor kjøpte jeg dem umiddelbart, forteller Robb til The Scotsman.

 

For noen uker siden kom billettene i posten, og alt så ut til å være i orden. Det var først forrige onsdag, tre dager før konserten, at kjæresten begynte å ane ugler i mosen.
– Kjæresten min ville finne ut hvem som var oppvarmingsband, så da begynte hun å søke. Hun kunne ikke finne noe info om at Red Hot Chili Peppers skulle komme til Belfast, sier Robb til ABC.
Da hun tok en ny kikk på billettene, oppdaget hun det utrolige: De hadde ikke billetter til Red Hot Chili Peppers, men til Red Hot Chilli Pipers!
Sistnevnte er, etter eget utsagn, «verdens mest berømte sekkepipeband», og befinner seg i et – mildt sagt – noe annet musikalsk landskap enn de amerikanske rockerne.
Flybilletter var allerede bestilt, så paret bestemte seg for å dra likevel.– Vi måtte jo bare le av det, hva annet kunne vi gjøre, sier Robb.
duncan
Kjærestene benket seg derfor sammen med flere hundre andre sekkepipe-entusiaster lørdag kveld, og fikk, sannsynligvis, en uforglemmelig aften i Belfast.

Stor respekt

En talsmann for sekkeblåserne i Red Hot Chilli Pipers sier de er svært forsiktige og nøyaktige når de annonserer.

– Vi passer alltid på å få med kilter og sekkepiper på plakatene, og vil aldri prøve å utgi oss for å være Red Hot Chili Peppers. Vi har altfor stor respekt for dem, sier manager Douglas Gillespie til The Scotsman.

 

Rodd har lagt ut skjermdumper av meldingsutvekslingen der kjæresten (se nedenfor) skjønner at de har bommet, skriver TV2, som først omtalte saken i Norge. 

 

twitter

Foto: Skjermdump

twitter

Foto: Skjermdump
Her kan du se video av Red Hot Chilli Pipers!

Kilde: P4/Tv2

mm

Benjamin Solås

Benjamin Solås er en 29 år gammel Bodøgutt som alltid er i godt humør. Han har jobbet i Radio 3 siden 2014 og er kanalens ansvarlige redaktør, i tillegg til å være programleder for morgenshowet og ettermiddagen.


Annonse
ANSVARLIG REDAKTØR:

Benjamin Solås

REKLAME:

755 25 000  / reklame@radio3.no

MUSIKK:

studio@radio3.no

KONTAKT OSS:

Radio 3 Bodø AS
Dronningens gate 7c
8002 Bodø

Telefon: 755 25 000
Epost: studio@radio3.no


Copyright Radio 3 Bodø AS 1997 – 2024Utviklet av Fairmedia