Sletter Facebook-kontoen

mmRadio 3 Bodø08.02.2018
  Skuespiller Jim Carrey (56) har bestemt seg for å slette hele Facebook-kontoen sin. I tillegg selger han aksjene han har hatt i selskapet. Nå oppfordrer han alle andre til å gjøre det samme. Årsaken er at russiske interesser skal ha fått kjøpe annonser på Facebook for å påvirke det amerikanske presidentvalget i 2016. «Jeg […]

 

Skuespiller Jim Carrey (56) har bestemt seg for å slette hele Facebook-kontoen sin. I tillegg selger han aksjene han har hatt i selskapet.

Nå oppfordrer han alle andre til å gjøre det samme. Årsaken er at russiske interesser skal ha fått kjøpe annonser på Facebook for å påvirke det amerikanske presidentvalget i 2016.

«Jeg selger Facebook-aksjene og sletter kontoen fordi Facebook profiterte på russisk innblanding i valget vårt, og de gjør fortsatt ikke nok for å stoppe det. Jeg oppfordrer alle andre investorer som bryr seg om framtiden vår til å gjøre det samme», skriver 56-åringen på Twitter.

126 millioner
Både Facebook, Google og Twitter har tidligere tatt selvkritikk for at de ikke var godt nok forberedt på forsøkene på russisk innblanding.

Facebook har vedgått at så mange som 126 millioner mennesker kan ha sett annonsene som skal ha hatt til hensikt å påvirke valget, skriver CNBC.

Carreys Twitter-innlegg er signert med hashtag-en #unfriendfacebook.

mm

Radio 3 Bodø


Annonse
ANSVARLIG REDAKTØR:

Benjamin Solås

REKLAME:

755 25 000  / reklame@radio3.no

MUSIKK:

studio@radio3.no

KONTAKT OSS:

Radio 3 Bodø AS
Dronningens gate 7c
8002 Bodø

Telefon: 755 25 000
Epost: studio@radio3.no


Copyright Radio 3 Bodø AS 1997 – 2024Utviklet av Fairmedia