Slik blir været i påska

Det er få ting som er viktigere enn at det er sol og fint vær i påska. Det så lenge veldig lovende ut på langstidsvarselet for Bodø, men hvordan ser det ut nå? Vi tok en prat med metrologene hos Meterologisk Institutt for å høre hvordan været ligger ann forran påsken i Bodø. Det så […]

Det er få ting som er viktigere enn at det er sol og fint vær i påska. Det så lenge veldig lovende ut på langstidsvarselet for Bodø, men hvordan ser det ut nå?

Vi tok en prat med metrologene hos Meterologisk Institutt for å høre hvordan været ligger ann forran påsken i Bodø. Det så lenge veldig lovende ut med mye sol og tosifret temperaturer, men til de som gleder seg til det må mest sannsynlig smøre seg inn med litt mer tålmodighet. Meterologen har alikevel stort sett gode nyheter for påskeværet i Bodø og Salten.

Hør hva meterologen hadde å si her:

[soundcloud id=’604945008′ height=’false’]

mm

Benjamin Solås

Benjamin Solås er en 29 år gammel Bodøgutt som alltid er i godt humør. Han har jobbet i Radio 3 siden 2014 og er kanalens ansvarlige redaktør, i tillegg til å være programleder for morgenshowet og ettermiddagen.


Annonse
ANSVARLIG REDAKTØR:

Benjamin Solås

REKLAME:

755 25 000  / reklame@radio3.no

MUSIKK:

studio@radio3.no

KONTAKT OSS:

Radio 3 Bodø AS
Dronningens gate 7c
8002 Bodø

Telefon: 755 25 000
Epost: studio@radio3.no


Copyright Radio 3 Bodø AS 1997 – 2024Utviklet av Fairmedia