Sliter du med falske…

Da er du ikke alene. Flere facebookbrukere opplever at de får flere «venneforespørsler» fra folk du ikke kjenner, gjerne med bilder av lettkledde jenter. Men frykt ikke, her er løsningen. I det siste har antallet forespørsler fra ukjente skutt i været. Flere av oss opplever å få over 10 forespørsler daglig fra lettkledde jenter som gjerne […]

Da er du ikke alene. Flere facebookbrukere opplever at de får flere «venneforespørsler» fra folk du ikke kjenner, gjerne med bilder av lettkledde jenter. Men frykt ikke, her er løsningen.

I det siste har antallet forespørsler fra ukjente skutt i været. Flere av oss opplever å få over 10 forespørsler daglig fra lettkledde jenter som gjerne vil være vennen din.

Den nakne sannhet er naturligvis at brukerne er fiktive og fører med seg uendelige mengder spam. Dinside-journalisten, Ole Petter Baugerød Stokke, takket ja til 14 slike forespørsler og fikk porno på Facebook-veggen og masse spam i innboksen.

 

Det finnes imidlertid en løsning, dersom du plages av disse forespørslene. Svenske Aftonbladet har vært i kontakt med Facebook som sier at løsningen er som følger:

Det finnes en innstilling som gjør at alle du ikke har minst én felles venn med, blir nektet å sende deg venneforespørsel.

(Dersom en venn har godtatt en av de fiktive forespørslene, hjelper løsningen altså ikke)

1. Gå inn på Facebook og trykk på innstillinger fra menyen helt oppe i høyre hjørne

2. Trykk på personvern

3. Under «hvem kan kontakte meg?», velger du «venners venner»

 

Kilde: Aftonbladet/P4

mm

Benjamin Solås

Benjamin Solås er en 29 år gammel Bodøgutt som alltid er i godt humør. Han har jobbet i Radio 3 siden 2014 og er kanalens ansvarlige redaktør, i tillegg til å være programleder for morgenshowet og ettermiddagen.


Annonse
ANSVARLIG REDAKTØR:

Benjamin Solås

REKLAME:

755 25 000  / reklame@radio3.no

MUSIKK:

studio@radio3.no

KONTAKT OSS:

Radio 3 Bodø AS
Dronningens gate 7c
8002 Bodø

Telefon: 755 25 000
Epost: studio@radio3.no


Copyright Radio 3 Bodø AS 1997 – 2024Utviklet av Fairmedia