Smittetallene i Bodø fortsetter å stige

siste_nytt-1

For tredje dag på rad har antall smittede av koronaviruset i Bodø økt, og også for tredje gang på rad er det importsmitte fra Polen. Nå ber helseleder Stian Wik Rasmussen alle som har vært i Polen om å gå i karantene.

Torsdag ble det meldt om to nye smittede i Bodø, en hvor smitten er importsmitte fra Polen og den andre er fra nærkontakt, det opplysser Rasmussen torsdag morgen.

Kommunen jobber fortsatt med smittesporing, men det er på det rene at alle nye tilfellene den siste tiden stammer fra norske feriereisende som har vært i Polen.

Smittevernoverlege Kai Brynjar Hagen advarte spesielt reisende til utlandet tidligere denne uken.

– Det er en klar tendens, og vi ber reisende som kommer fra Polen til Bodø om å være forsiktige og ha lav terskel for å ringe koronatelefonen. Folk som har vært i Polen anmodes om å være i frivillig karantene etter å ha vært i landet, sier Wik Rasmussen.

Til sammen er det registrert 45 personer med korona-smitte i Bodø siden mars og 7 tilfeller de siste tre døgnene.

Hør Site Nytt her:

[soundcloud id=’871060969′ height=’false’]

mm

Benjamin Solås

Benjamin Solås er en 29 år gammel Bodøgutt som alltid er i godt humør. Han har jobbet i Radio 3 siden 2014 og er kanalens ansvarlige redaktør, i tillegg til å være programleder for morgenshowet og ettermiddagen.


Annonse
ANSVARLIG REDAKTØR:

Benjamin Solås

REKLAME:

755 25 000  / reklame@radio3.no

MUSIKK:

studio@radio3.no

KONTAKT OSS:

Radio 3 Bodø AS
Dronningens gate 7c
8002 Bodø

Telefon: 755 25 000
Epost: studio@radio3.no


Copyright Radio 3 Bodø AS 1997 – 2024Utviklet av Fairmedia