Snart kommer VippsGo

mmRadio 3 Bodø02.05.2017
Torsdag denne uken lanseres VippsGo, som åpner opp appen for alt fra lag, foreninger, butikker og andre bedrifter. Det har lenge ligget i kortene at tjenesten Vipps skulle utvides. Enkelte bedrifter har allerede tatt det i bruk og nå varsler DNB at det vil skje store ting. Kommunikasjonsrådgiver Vidar Korsberg Dalsbø sier til Side3 at […]

Torsdag denne uken lanseres VippsGo, som åpner opp appen for alt fra lag, foreninger, butikker og andre bedrifter.

Det har lenge ligget i kortene at tjenesten Vipps skulle utvides. Enkelte bedrifter har allerede tatt det i bruk og nå varsler DNB at det vil skje store ting.

Kommunikasjonsrådgiver Vidar Korsberg Dalsbø sier til Side3 at Vipps skal endre seg fra vennebetaling til 360-graders betalingsløsning.

Vipps er foreløpig relativt tilbakeholdne med detaljer, men VippsGo kommer til å bli en ny del av appen som gjør det enklere å overføre penger til profesjonelle aktører – primært i mindre størrelse.

– Dette er først og fremst for mindre bedrifter, lag og foreninger – det handler mer om butikken på hjørnet. Vi gjør det veldig enkelt å legge til rette for disse, og det å legge opp til Vipps på en full takeaway-meny bør ikke ta mer enn en halvtime, sier Korsberg Dalsbø.

For større selskaper er det i utgangspunktet andre løsninger som benyttes. I forrige uke ble det startet en uttesting av Vipps på McDonald’s ved hjelp av Bluetooth.

I en pressemelding er selskapet uvanlig frempå når det gjelder hvor viktig denne tjenesten vil bli:

– I dag går folk rundt med bankkortet i en lomme festet til mobiltelefonen. Om få år kommer vi til å le av hvor meningsløst det var. Det er nesten som å ha en kuleramme festet til PC-en, sier Vipps-sjef Rune Garborg.

Kilde: Nettavisen

mm

Radio 3 Bodø


Annonse
ANSVARLIG REDAKTØR:

Benjamin Solås

REKLAME:

755 25 000  / reklame@radio3.no

MUSIKK:

studio@radio3.no

KONTAKT OSS:

Radio 3 Bodø AS
Dronningens gate 7c
8002 Bodø

Telefon: 755 25 000
Epost: studio@radio3.no


Copyright Radio 3 Bodø AS 1997 – 2024Utviklet av Fairmedia