Årets sikreste vårtegn – Bodø Golfpark åpnet for sesongen

Suzann Pettersen, Tutta, Bodø golfpark, Salten golfklubb, golf,
Suzann Pettersen, Salten Golfklubb

1. Mai ble datoen som Bodø og Saltens golfere har gått så lenge å ventet på, endelig åpnet Nord-Norges største golfklubb banen sin.

Det tar nok ekstra lang tid å vente på at snøen smelter, konstanterer Sigve Bollestad som er daglig leder hos Bodø Golfpark på Myklebostad.

1. Mai gikk startskuddet for årets sesong, og Bollestad kunne smile fra øre til øre.

– Mange flagger nok for 1. Mai i dag, men vi flagger for baneåpning, kunne Bollestad fortelle. Hør hele praten med han nederst i saken.

At det er mange som har ventet til denne dagen er det ingen tvil om, før banen åpnet klokken 12 var det mange som hadde planlagt å ta turen innom i løpet av dagen.

– Det ekstra artig i år og over 110 personer har allerede skrevet seg opp for å spille i dag, og enda fler blir det nok utover kvelden, kunne Sigve Bollestad fortelle.

Vi slo også ann en prat med to av de som sto klar aller først da banen åpnet klokken 12. Anne og August har gledet seg hele vinteren til å komme ut igjen.

– Det var veldig deilig å være i gang igjen, og ekstra godt å være ute, fortalte August.

– Det er nydelig, nå gleder vi oss til en lang og flott sesong her ute. Golf er det beste som finns, sier Anne.

Dette sa Sigve Bollestad om åpningen. Som også fortalte om årets første VTG-kurs og hvordan du som ønsker å begynne med golf kan komme i gang:

Her kan du høre praten med Anne og August rett etter de hadde slått de første slagene på Bodø Golfpark Myklebostad sesogen 2024:

mm

Benjamin Solås

Benjamin Solås er en 29 år gammel Bodøgutt som alltid er i godt humør. Han har jobbet i Radio 3 siden 2014 og er kanalens ansvarlige redaktør, i tillegg til å være programleder for morgenshowet og ettermiddagen.


Annonse
ANSVARLIG REDAKTØR:

Benjamin Solås

REKLAME:

755 25 000  / reklame@radio3.no

MUSIKK:

studio@radio3.no

KONTAKT OSS:

Radio 3 Bodø AS
Dronningens gate 7c
8002 Bodø

Telefon: 755 25 000
Epost: studio@radio3.no


Copyright Radio 3 Bodø AS 1997 – 2024Utviklet av Fairmedia