Slik spilte de lokale lagene i helga

grandstian
Foto: Stian Høgland/AN

En rekke lokale lag var ute til dyst denne helgen, hør oversikt over hvordan det gikk i dagens sport.

Det var duket for et skikkelig lokaloppgjør mellom Innstranden og Grand sine herrelag da det skulle kjempes om plass i norgesmesterskapet. Vinneren går rett inn i tredje runde, der hvor Eliteserien sammen med de øverste divisjonene kommer inn.

Det ble laget fra Mørkved som trakk det lengste strået og sikret seg seier med 1-0. Dermed kan Innstranden glede seg til mere cupspill i juni. Trolig blir det lokal motstand og de grønne kan møte lag som Bodø/Glimt, Junkeren, Mosjøen eller Mjølner for å nevne noen.

Det gikk ikke stort bedre med Grand sine damer som sesongåpnet borte mot TIL2020 på Alfheim. I Tromsø var det hjemmelaget som trakk det lengste strået og vant til slutt 4-2 i slaget om Nord-Norge.

Junkeren sine håndballdamer fikk det tøft hjemme mot Haslum og tapte i helgen 24-30 mot bærumslaget i Bodø Spektrum.

Bedre gikk det for BHK sine herrer som fortsatte seiersmassen og vant 28-33 borte mot Lillestrøm. De blågule som nå er klare for 1. divisjonen har vunnet samtlige av sine kamper i år.

Hør fullstendig oversikt over bodølagenes sportshelg i dagens sport:

mm

Benjamin Solås

Benjamin Solås er en 29 år gammel Bodøgutt som alltid er i godt humør. Han har jobbet i Radio 3 siden 2014 og er kanalens ansvarlige redaktør, i tillegg til å være programleder for morgenshowet og ettermiddagen.


Annonse
ANSVARLIG REDAKTØR:

Benjamin Solås

REKLAME:

755 25 000  / reklame@radio3.no

MUSIKK:

studio@radio3.no

KONTAKT OSS:

Radio 3 Bodø AS
Dronningens gate 7c
8002 Bodø

Telefon: 755 25 000
Epost: studio@radio3.no


Copyright Radio 3 Bodø AS 1997 – 2024Utviklet av Fairmedia