To nye artistslipp i Bodø

Både Nordland musikkfestuke og Parkenfestivalen hadde begge annonsert at de ville komme med spennende artistslipp den nest siste dagen i november. Parken skulle slippe «Torsdag i parken» mens Musikkfestuka skulle gå ut med skandsenartisten til sommeren. Sjekk hvem her: Først ut var Musikkfestuka som hadde annonsert sitt artistslipp til klokken 21:00, og det var altså […]

Både Nordland musikkfestuke og Parkenfestivalen hadde begge annonsert at de ville komme med spennende artistslipp den nest siste dagen i november. Parken skulle slippe «Torsdag i parken» mens Musikkfestuka skulle gå ut med skandsenartisten til sommeren. Sjekk hvem her:

Først ut var Musikkfestuka som hadde annonsert sitt artistslipp til klokken 21:00, og det var altså ingen småfisk som overtar stafettpinnen etter Minor Majority i fjor.

Selveste Kari Bremnes inntar den unike konsertscenen på Skandsen og skal lage liv ute på holmen sensommeren 2019.

 

En liten halvtime senere var det Parkenfestivalen sin tur og det var stor spenning på hvem som spiller på det som har blitt en svært populær veldedighetskonsert i Bodø.

I år var det CC Cowboys som rocket torsdag i parken, til neste år blir det minst like mye rock når trønderlegendene Åge & Sambandet inntar hovedscenen torsdagen før selve parken starter!

mm

Benjamin Solås

Benjamin Solås er en 29 år gammel Bodøgutt som alltid er i godt humør. Han har jobbet i Radio 3 siden 2014 og er kanalens ansvarlige redaktør, i tillegg til å være programleder for morgenshowet og ettermiddagen.


Annonse
ANSVARLIG REDAKTØR:

Benjamin Solås

REKLAME:

755 25 000  / reklame@radio3.no

MUSIKK:

studio@radio3.no

KONTAKT OSS:

Radio 3 Bodø AS
Dronningens gate 7c
8002 Bodø

Telefon: 755 25 000
Epost: studio@radio3.no


Copyright Radio 3 Bodø AS 1997 – 2024Utviklet av Fairmedia