Omkom i trafikkulykke

saksenviktnl
Saksenviktunnelen. Foto: AN/Michael Jensen Olafsen
Torsdag morgen ble lokalsamfunnet på Fauske og Rognan rystet av en tragisk hendelse hvor en bil kolliderte front mot front med en lastebil inne i Saksenviktunnelen like før Rognan fra Fauske. Avisa Nordlands reporter på stedet kunne melde om lange køer og klare spor i tunnelen etter ulykken. I følge politiet blir tunnelen tidligst åpnet […]

Torsdag morgen ble lokalsamfunnet på Fauske og Rognan rystet av en tragisk hendelse hvor en bil kolliderte front mot front med en lastebil inne i Saksenviktunnelen like før Rognan fra Fauske.

Avisa Nordlands reporter på stedet kunne melde om lange køer og klare spor i tunnelen etter ulykken. I følge politiet blir tunnelen tidligst åpnet for trafikk i løpet av ettermiddagen.

Det skal være snakk om to unge menn fra Fauske som studerte ved Saltdal Videregående Skole som mistet livet i ulykken. Lastebilsjåføren skal ha kommet uskadet fra sammentreffet.

AN’s reporter på stedet kunne fortelle følgende om hvordan situasjonen er nå:

[soundcloud id=’571525467′ height=’false’]

Oppdater deg på saken hos an.no

mm

Benjamin Solås

Benjamin Solås er en 29 år gammel Bodøgutt som alltid er i godt humør. Han har jobbet i Radio 3 siden 2014 og er kanalens ansvarlige redaktør, i tillegg til å være programleder for morgenshowet og ettermiddagen.


Annonse
ANSVARLIG REDAKTØR:

Benjamin Solås

REKLAME:

755 25 000  / reklame@radio3.no

MUSIKK:

studio@radio3.no

KONTAKT OSS:

Radio 3 Bodø AS
Dronningens gate 7c
8002 Bodø

Telefon: 755 25 000
Epost: studio@radio3.no


Copyright Radio 3 Bodø AS 1997 – 2024Utviklet av Fairmedia