TV Aksjonen 2018

På søndag er det igjen klart for et av årets høydepunkt innen veldedighet, nemlig TV-Aksjonen. I år går inntektene til Kirkens Bymisjon. Vi tok en prat med Chris fra Kirkens Bymisjon i Bodø. Hør praten her: Hør og se praten vi tok med Chris fra Kirkens Bymisjon under. Vi pratet blant annet om bøssebæringen, årets […]

På søndag er det igjen klart for et av årets høydepunkt innen veldedighet, nemlig TV-Aksjonen. I år går inntektene til Kirkens Bymisjon. Vi tok en prat med Chris fra Kirkens Bymisjon i Bodø. Hør praten her:

Hør og se praten vi tok med Chris fra Kirkens Bymisjon under. Vi pratet blant annet om bøssebæringen, årets formål, næringslivets bidrag og viktigst av alt: Bodø har til nå samlet inn mer enn Tromsø!

Radio 3 TV: Tv-Aksjonen 2018

Radio 3 TV: På søndag er det nok en gang klart for TV-Aksjonen. Årets bidrag går til Kirkens Bymisjon. Vi tok en prat med Chris fra Kirkens Bymisjon forran årets aksjon. Hør praten her:

Publisert av Radio 3 Bodø Torsdag 18. oktober 2018

mm

Benjamin Solås

Benjamin Solås er en 29 år gammel Bodøgutt som alltid er i godt humør. Han har jobbet i Radio 3 siden 2014 og er kanalens ansvarlige redaktør, i tillegg til å være programleder for morgenshowet og ettermiddagen.


Annonse
ANSVARLIG REDAKTØR:

Benjamin Solås

REKLAME:

755 25 000  / reklame@radio3.no

MUSIKK:

studio@radio3.no

KONTAKT OSS:

Radio 3 Bodø AS
Dronningens gate 7c
8002 Bodø

Telefon: 755 25 000
Epost: studio@radio3.no


Copyright Radio 3 Bodø AS 1997 – 2024Utviklet av Fairmedia