Helgepraten: Rolf-Cato

I første utgave av Helgepraten var det Rolf-Cato Raade som var gjest. Rolf-Cato er et godt kjent navn fra kulturlivet i Bodø, med alle sine år som blant annet direktør for Stormen Konserthus bak seg. Hør praten her: Rolf-Cato Raade meldte nylig sin avgang som Direktør for Stormen Konserthus, og går over til ny stilling […]

I første utgave av Helgepraten var det Rolf-Cato Raade som var gjest. Rolf-Cato er et godt kjent navn fra kulturlivet i Bodø, med alle sine år som blant annet direktør for Stormen Konserthus bak seg. Hør praten her:

Rolf-Cato Raade meldte nylig sin avgang som Direktør for Stormen Konserthus, og går over til ny stilling som Program og utviklingssjef.

Vi pratet om helgen til Raade, hva som skjer i Bodø og på Stormen i helgen, og litt lokal musikk samt en liten bit fotball. Hør praten i videovinduet under.

Helgepraten: Rolf-Cato Raade prater om helga

Helgepraten: Første utgave av helgepraten, gjest er Rolf-Cato Raade

Publisert av Radio 3 Bodø Fredag 15. mars 2019

mm

Benjamin Solås

Benjamin Solås er en 29 år gammel Bodøgutt som alltid er i godt humør. Han har jobbet i Radio 3 siden 2014 og er kanalens ansvarlige redaktør, i tillegg til å være programleder for morgenshowet og ettermiddagen.


Annonse
ANSVARLIG REDAKTØR:

Benjamin Solås

REKLAME:

755 25 000  / reklame@radio3.no

MUSIKK:

studio@radio3.no

KONTAKT OSS:

Radio 3 Bodø AS
Dronningens gate 7c
8002 Bodø

Telefon: 755 25 000
Epost: studio@radio3.no


Copyright Radio 3 Bodø AS 1997 – 2024Utviklet av Fairmedia