Sjekk denne litt uvanlige boligannonsen

Nordvik

En bolig fra Meierikvartalet i Bodø har fått massiv oppmerksomhet i hele landet etter en aldri så liten tabbe fra megleren.

For med den interessante bildeteksten «her kan man kanskje pul» har boligannonsen spredd seg som ild i tørt gress i sosiale medier, og har også fått omtale i flere av landets største mediehus.

I Avisa Nordland, som omtalte saken først, legger megleren seg paddeflat etter hendelsen og forklarer det som et uhell.

– Det er helt utilgivelig, og jeg merket det ikke før det ble lagt ut. Når jeg oppdaget den åpenbare tabben fjernet jeg bildet og tekst med det samme, sier megleren.

Hvordan kunne dette skje?

– Det har seg sånn at jeg satt sammen med selgeren som er en slektning av meg og lagde bildetekstene. Det var ment som en spøk, men jeg klarte ikke å fange det opp før det var for sent, sier megleren hos Nordvik.

– Jeg burde sett det og det er min feil at jeg ikke oppdaget det. Vi kan ikke annet enn å beklage på det sterkeste at dette har skjedd, sier han til an.no.

Også mediehus som Tv2 og NRK har omtalt saken fra Bodø.

mm

Benjamin Solås

Benjamin Solås er en 29 år gammel Bodøgutt som alltid er i godt humør. Han har jobbet i Radio 3 siden 2014 og er kanalens ansvarlige redaktør, i tillegg til å være programleder for morgenshowet og ettermiddagen.


Annonse
ANSVARLIG REDAKTØR:

Benjamin Solås

REKLAME:

755 25 000  / reklame@radio3.no

MUSIKK:

studio@radio3.no

KONTAKT OSS:

Radio 3 Bodø AS
Dronningens gate 7c
8002 Bodø

Telefon: 755 25 000
Epost: studio@radio3.no


Copyright Radio 3 Bodø AS 1997 – 2024Utviklet av Fairmedia