Klar for Bylarm

mmRadio 3 Bodø17.01.2018
Bodøbandet Virkelig er klare for Bylarm i Oslo 1.- 3. mars. – For oss er Bylarm en av de store greiene, sier Tobias Aamodt i bodøbandet Virkelig. – Det er helt vilt at de har tatt oss ut. Nå øver vi så det holder. Vi drar ikke til Oslo uten å ha et godt konsertsett, […]

Bodøbandet Virkelig er klare for Bylarm i Oslo 1.- 3. mars. – For oss er Bylarm en av de store greiene, sier Tobias Aamodt i bodøbandet Virkelig.

– Det er helt vilt at de har tatt oss ut. Nå øver vi så det holder. Vi drar ikke til Oslo uten å ha et godt konsertsett, sier vokalisten.

Bylarm har utviklet seg til å bli en bransjefestival for hele Skandinavia, og ikke bare for nye, norske band slik det var i starten. Derfor har nåløyet for å komme dit blitt trangere og trangere. Kråkesølv var det forrige bandet fra Bodø som spilte der for sju-åtte år siden. De spilte til gjengjeld under Bylarm flere ganger.

– På det stadiet Virkelig er nå, er dette det kuleste vi kan være med på, sier Aamodt, som er sønn til Parkenfestivalsjef, Gøran Aamodt. Under Bylarm kan representanter fra hele Festival-Norge få se Virkelig. Ellers er festivalen stappet med journalister, plateselskaper, konsertarrangører og andre i bransjen.

Virkelig skal også spille under det vi kan kalle lillebroren til Bylarm, nemlig Trondheim Calling. Der var de også for to år siden. I år skal de spille på Byscena 2. februar.

Timingen er god for Virkelig. 19. januar gir de ut singelen, «Ballettdanseren», som Avisa Nordland trillet en femmer til, og vi i Radio 3 har A-listet.

Virkelig besøker Ettermiddagen på Radio 3 i dag, onsdag 17. januar

mm

Radio 3 Bodø


Annonse
ANSVARLIG REDAKTØR:

Benjamin Solås

REKLAME:

755 25 000  / reklame@radio3.no

MUSIKK:

studio@radio3.no

KONTAKT OSS:

Radio 3 Bodø AS
Dronningens gate 7c
8002 Bodø

Telefon: 755 25 000
Epost: studio@radio3.no


Copyright Radio 3 Bodø AS 1997 – 2024Utviklet av Fairmedia