Radio 3 Bodø er Bodø og Saltens største Radiokanal. Vi har daglige sendinger fra vårt studio i Bodø fylt med lokalstoff og god musikk. Med gode tall kvartalsvis fra Kantar TNS er vi og i norgestoppen når det kommer til lyttertall for lokalradio. Du hører oss på FM og DAB i Bodø/Salten-området og kan høre oss på nettradio og mobilradioer verden over.
Vi har en månedlig oppslutning på rundt 40% av Bodøs befolkning og daglig hører over 10.000 Bodø og Saltenværinger på oss. Vi er dessuten den eneste radiokanalen som sender både på FM og DAB i Bodø og Salten.

Ansatte

Dette er de ansatte i Radio 3 Bodø.

Benjamin Solås
Ansvarlig redaktør

Benjamin Solås er kanalens ansvarlige redaktør og stasjonssjef. Han har jobbet i kanalen siden 2014 og er vekslende programleder for morgenshowet og ettermiddagen.

Mobilnummer: 415 07 602

E-postTwitterInstagram
Tommy Novik
Programleder

Tommy Novik har jobbet i Radio 3 siden 2004, da var han 15 år gammel. Siden har han hatt mange forskjellige roller i radioen og vært litt ut og inn som ansatt i kanalen, men som han selv sier er Radio 3 hans hjertebarn og noe han aldri har klart å legge helt fra seg.

Mobilnummer: 902 98 303

E-postInstagram

Freddy Toresen
Programleder

Freddy Toresen er kanalen sin ekspert på alt. Han er medprogramleder i bluessendingen sammen med Geir-Anders Norlid hvor de leverer bluesmusikk og skitprat på torsdagskveldene. Han er også delaktig i sportsredaksjonen på kanalen og bistår i glimtsendinger.

E-postInstagram

Geir-Anders Norlid
Programleder
Geir-Anders er kanalen sin blueskonge. I en årrekke har han levert sammen med sin makker Freddy Toresen fengende bluesmusikk og skitprat på torsdagskveldene.

Han er i studio hver torsdag fra klokken 20.00.

E-post

John-Harry Myhre
Kommentator

John-Harry har kommentert fotballkamper for oss i mange år og er for mange en kjent stemme når det kommer til kommentering av Bodø/Glimt-kamper. De som har hørt på Glimtkamper hos oss vet hvor engasjert John-Harry er når han kommenterer fotballkamper.

E-post
Thomas Svendsen
Programleder

Thomas Svendsen er kjent som han uten hår som prater så mye. Fra 2021 tok han stafettpinnen videre og leder nå Nye Tippelaget som du hører hver torsdag her på kanalen. I tillegg er han delaktig på Bodø/Glimt-kampene og kommenterer flere av kampene i sesongen.

E-postInstagram

William Endresen
Tekniker

William begynte hos oss i 2020. I en alder på 15 år startet han med bingosendingene her på kanalen. Han har vekslende ansvar for bingosendingene og styrer teknikk på andre sendinger.

E-post
Tia Elvira
Bingoansvarlig

Tia Elvira er kanalens yngste medarbeider. Dette radiotalentet startet hos oss bare 13 år gammel og har vekslende ansvar for bingosendingene. Hun har også ved tidligere anledninger vært utgående reporter og hatt egen programserie på kanalen.

E-post

Frekvenser

Vi har flere sendere både på FM og DAB spredt rundt i hele Salten. På FM-nettet sender vi på følgende frekvenser: 103,3 – 104,9 – 105,8 – 106,8 – 107,4.
Våre sendere er plassert følgende lokasjoner:
  • Bodø: FM 104,9/DAB (Dekker Bodø/Nordsia/Tverlandet/Saltstraumen)
  • Saltstraumen: FM 107,4 (Dekker Saltstraumen/Tuv/Tverlandet/Mørkved/Bodø)
  • Klettkovfjell/Skjerstad: FM 103,3/DAB (Dekker Fauske/Rognan/Saltdal/Misvær/Bodø)
  • Saltdal: 105,8 (Dekker Saltdal/Beiarfjellet/Storjord/Junkerdalsura/Rognan/Røkland)
  • Øvre Saltdal 106,8 (Dekker Rognan/Røkland/Storjord)
  • Sulitjelma: 106,8 (Dekker Sulitjelma)
  • Straumen: 106,8 (Dekker Sørfold)
Lytter du til en av våre frekvenser og kommer ut av område frekvensen dekker, vil den automatisk hoppe over til en ny frekvens som dekker det området, uten at du merker det!

ANSVARLIG REDAKTØR:

Benjamin Solås

REKLAME:

755 25 000  / reklame@radio3.no

KONTAKT OSS:

Radio 3 Bodø AS
Dronningens gate 7c
8002 Bodø

Telefon: 755 25 000
Epost: studio@radio3.no


Copyright Radio 3 Bodø AS 1997 – 2021Utviklet av Fairmedia