Radio 3 Bodø er Bodø og Saltens største Radiokanal. Vi har daglige sendinger fra vårt studio i Bodø fylt med lokalstoff og god musikk. Med gode tall kvartalsvis fra Kantar TNS er vi og i norgestoppen når det kommer til lyttertall for lokalradio. Du hører oss på FM og DAB i Bodø/Salten-området og kan høre oss på nettradio og mobilradioer verden over.
Vi har en månedlig oppslutning på rundt 40% av Bodøs befolkning og daglig hører over 10.000 Bodø og Saltenværinger på oss. Vi er dessuten den eneste radiokanalen som sender både på FM og DAB i Bodø og Salten.

Ansatte

Dette er de ansatte i Radio 3 Bodø.

Benjamin Solås
Ansvarlig redaktør
Benjamin Solås er kanalens ansvarlige redaktør og stasjonssjef. Han har jobbet i kanalen siden 2014 og er programleder for morgenshowet, ettermiddagen og har vekslende ansvar for bingosendingene.

Mobilnummer: 41507602

E-postFacebookInstagram
Torill Johansen
Salgsleder
Torill er salgsleder for kanalen og har ansvar for markedsbiten til Radio 3. Hun har jobbet hos oss siden 2019 og med erfaring fra flere mediebedrifter i Bodø er hun en av byens mest erfarne selgere. Ta kontakt med Torill for et godt tilbud på radioreklame og en hyggelig samtale.

Mobilnummer: 91388535

E-post

Geir-Anders Norlid
Programleder
Geir-Anders er kanalen sin blueskonge. I en årrekke har han levert sammen med sin makker Freddy Toresen fengende bluesmusikk og skitprat på torsdagskveldene.

Han er i studio hver torsdag fra klokken 20.00.

E-post
Freddy Toresen
Programleder
Freddy Toresen er kanalen sin ekspert på alt. Han er medprogramleder i bluessendingen sammen med Geir-Anders Norlid hvor de leverer bluesmusikk og skitprat på torsdagskveldene. Han er også delaktig i sportsredaksjonen på kanalen og bistår i glimtsendinger og er ofte en del av Tippelaget.
E-postInstagram

Anders Hammer
Programleder
Anders er kanalens veteran, han er den som har jobbet lengst i kanalen av alle nåværende ansatte. Helt siden 1999 har han vært programleder for det ukentlige fotballmagasinet Tippelaget. Han er i studio hver onsdag sammen med sin makker Jonas Kolstad.
Mobilnummer: 91555597
E-postInstagram
Jonas Kolstad
Programleder

Jonas har vært et fast innslag under Tippelaget sammen med Anders Hammer i mange år. Han er hver onsdag i studio sammen med sin makker og gir deg ukentlige tippetips og mye humor.

E-postInstagram

Lars-Petter Næss
Programleder/Tekniker

Lars-Petter Næss styrer teknikken og er med i panelet under alle bluessendingene på tordagskvelden. I tillegg er han og vekslende bingoansvarlig og har hovedansvaret for onsdagsbingoen på kanalen. Han er også tekniker under glimtsendinger og andre livesendinger.

E-postInstagram
John-Harry Myhre
Kommentator

John-Harry har kommentert fotballkamper for oss i mange år og er for mange en kjent stemme når det kommer til kommentering av Bodø/Glimt-kamper. De som har hørt på Glimtkamper hos oss vet hvor engasjert John-Harry er når han kommenterer fotballkamper.

E-post

Frekvenser

Vi har flere sendere både på FM og DAB spredt rundt i hele Salten. På FM-nettet sender vi på følgende frekvenser: 103,3 – 104,9 – 105,8 – 106,8 – 107,4.
Våre sendere er plassert følgende lokasjoner:
  • Bodø: FM 104,9/DAB (Dekker Bodø/Nordsia/Tverlandet/Saltstraumen)
  • Saltstraumen: FM 107,4 (Dekker Saltstraumen/Tuv/Tverlandet/Mørkved/Bodø)
  • Klettkovfjell/Skjerstad: FM 103,3/DAB (Dekker Fauske/Rognan/Saltdal/Misvær/Bodø)
  • Saltdal: 105,8 (Dekker Saltdal/Beiarfjellet/Storjord/Junkerdalsura/Rognan/Røkland)
  • Sulitjelma: 106,8 (Dekker Sulitjelma)
Lytter du til en av våre frekvenser og kommer ut av område frekvensen dekker, vil den automatisk hoppe over til en ny frekvens som dekker det området, uten at du merker det!

ANSVARLIG REDAKTØR:

Benjamin Solås

Reklame: 755 25 000  / reklame@radio3.no

KONTAKT OSS:

Radio 3 Bodø AS
Dronningens gate 7c
8002 Bodø

Telefon: 755 25 000
Epost: studio@radio3.no


Copyright Radio 3 Bodø AS 1997 – 2021Utviklet av Fairmedia