Radiobingo

 

NB: Fra mandag 3. juni gjør vi flere endringer på vår radiobingo for å bedre din spillopplevelse. Vi dobler muligheten din for å vinne de store premiene.

– Vi går fra ett lykketall hver spilleomgang til to. Dermed er det dobbelt så stor sjanse å vinne jackpot enn tidligere.

– I tillegg endrer vi på gullpott fra 48 til 50 trekk. Som vil si du nå får to trekk mer å vinne gullpott på, og dermed større sjanse for å vinne gullpott hvis du nå får tre rader på dagens lykketall på 50 trekk eller tidligere.

– ALLE premier utbetales nå over bank. Det gjelder både små hundrelapper og store jackpotgevinster. Blokker med gevinst sendes nå enten på epost til bingo@radio3.no eller sendes med post til adresse som står på blokken.

Du tar da bilde av forsiden av blokken, samt siden du har fått bingo på. Dette sender du på epost til bingo@radio3.no etter du har fylt ut forsiden av blokken.

Hver mandag kl. 21:00 kan du spille radiobingo på Radio 3 og vinne opp til 35.000,-.

Nå får du kjøpt bingoblokker til Radio 3 Bodø sin bingo på nett. Dette kan du gjøre på radiobingo.no, hvor du velger Radio 3 Bodø sin bingo på mandag klokken 21. Blokker med premier sendes inn på nett eller mail og du mottar premien rett på konto. Blokkene du kjøper gjelder kun til førstkommende radiobingo etter kjøp.

 

Radiobingoen til Radio 3 Bodø er på mandager og kan høres/spilles på Radio 3 Bodø sine frekvenser. Se nederst for oversikt over utsalgssteder av bingoblokker til Radio 3 Bodø sin bingo.

Hver spilleomgang består av fem spill. Vi skal først dekke en vannrett rekke, deretter to, så tre rekker.

Når du får bingo, ringer du inn til oss på telefon 755 25 000.

Du kommer da direkte inn til studio, hvor du først må oppgi hvilket tall du fikk bingo på, så bongnummeret som du finner på venstre side i margen som du har bingo på. Når du ringer inn kjøres det en liten melodi på lufta, sånn at vi få kontrollert bingoen din. Etter hver runde tar vi en kort pause, slik at andre som muligens har bingo skal få muligheten til å ringe inn. Ring så snart du har bingo. Vinnerne i hvert spill blir annonsert rett etter pausen. Dersom flere har bingo på samme tall, blir premien delt mellom vinnerne.

I det ordinære spillet er laveste gevinst 100,- og høyeste gevinst er 3000,-. Hver uke trekkes det ut to lykketall. Dersom du får en trerader på en av disse tallene får du ukas jackpot. Jackpoten er på 12.000,- kr. I tillegg har vi gullpotten, og denne kan du vinne dersom du får en trerader på dagens lykketall på 50 trekk eller tidligere. Gullpotten er på hele 35.000,- kroner. Dersom du får en trerader på under 50 trekk men ikke på lykketallet, får du en ekstragevinst på 200,-.

Alle premier utbetales direkte på kontoen din i løpet av en uke etter vi har mottatt blokken, det gjelder både premier i det ordinære spillet og jackpotter. Det gjelder også både fysiske blokker kjøpt på butikk, og blokker kjøpt på nett via radiobingo.no Premiene utbetales over bank fra Radio 3 Bodø AS. Blokkene må være mottatt av oss innen en måned fra og med dagen du har vunnet – og forsiden med utfylt info, samt bilde av siden du har vunnet på må være sendt til oss for å kunne motta premie. Kjøpte bingohefter blir ikke refundert.

 

Utsalgssteder radiobingo Radio 3 Bodø

Du kan kjøpe bingoblokker på følgende steder i Bodø og omegn:

  • Narvesen Radisson Blu, Storgata 2, 8006 Bodø
  • MIX Rensåskiosken, Børtindgata 3, 8007 Bodø
  • Narvesen City Nord, Stormyrveien 20, 8008 Bodø
  • Pizzabakeren Mørkved, Mørkvedsenteret, 8028 Bodø
  • Søstrene Suse, 8215 Valnesfjord
  • Perlys gatekjøkken, Strandgata 19B, 8250 Rognan
  • Esso Tverlandet, Bodøveien 1596, 8050 Tverlandet
  • Esso Rønvikleira, Teglverkveien 1, 8006 Bodø
  • Esso Fauske, Storgata 57, 8200 Fauske
  • og på radiobingo.no

Tidligere hadde vi også radiobingo på onsdager, denne er nå avviklet og vi oppfordrer alle faste onsdagsspillere til å spille bingo på mandager.

 

ANSVARLIG REDAKTØR:

Benjamin Solås

REKLAME:

755 25 000  / reklame@radio3.no

MUSIKK:

studio@radio3.no

KONTAKT OSS:

Radio 3 Bodø AS
Dronningens gate 7c
8002 Bodø

Telefon: 755 25 000
Epost: studio@radio3.no


Copyright Radio 3 Bodø AS 1997 – 2024Utviklet av Fairmedia