Samarbeidspartnere


Her kan du se hvem Radio 3 Bodø samarbeider med og sponser. Klikk deg inn på de ulike logoene for å lese mer om våre partnere.
Bodø/Glimt er Nord-Norges fotballflaggskip og også landsdelens største merkevare. Vi er stolte over å samarbeide med klubben som har to seriegull og to cupgull. Vi sender også samtlige av Glimt sine kamper direkte på radio.Bodø Padel åpnet i 2020 og er det første padelsenteret i Bodø. Sporten Padel er raskt voksende både i verden og i Norge. Ta deg turen til Bodø Padel og test ut folkesporten du også!Bodø Golfsenter er Bodøs eneste ordentlige golfsenter. Her har de flere trackman-simulatorer som er det beste på markedet. Bodø Golfsenter er det beste stedet å holde svingen ved like om vinteren.Salten Golfklubb er Nord-Norges største golfklubb og driver golfbanen Bodø Golfpark ute på Myklebostad, som uten tvil er en av Norges flotteste baner. Vi er glade for å være med golfklubben i Bodø for å bidra til et best mulig og økende golfmiljø i Bodø.Kontrafei Media er et voksende medieselskap i Bodø som tilbyr alt av videoproduksjoner og annet reklamemateriell. De har også eget klesmerke.Fairmedia er et medieselskap som skreddersyr nettsideløsninger for deg og din bedrift. De er også behjelpelige med teknisk support og lydproduksjon.Avisa Nordland er den største mediebedriften i fylket og også vår eier. Vi holder til i samme lokaler som AN i Bodø 360. Avisen publiserer daglig nyheter og godt lesestoff på sin nettside i tillegg til at de leverer papiravis.Norsk Lokalradioforbund er hovedorganet for alle lokalradioer i Norge. De bistår lokalradioene der det trengs og arrangerer årlig lokalradiokonferansen hvor alle lokalradioene i Norge samles for ny læring og for å videreutvikle lokalradioer i Norge.Bodø Bakeri har i en årrekke vært foretrukket som blant annet kake og cateringleverandør for bodøværinger. Det er Bodø Bakeri som lager og deler ut den populære Radio 3-kaka som vi hver hverdag deler ut til en heldig jubilant.Radio Salten er en del av Radio 3 Bodø hvor vi til tross for at det er to ulike selskap sender samme innhold på luften.
Har du en bedrift eller foretak du tror vi ville hatt nytte av å samarbeide med? Eller er du med i en organisasjon eller lag som ønsker mulighet for sponsing? Ta gjerne kontakt med oss for en samtale på studio@radio3.no

ANSVARLIG REDAKTØR:

Benjamin Solås

REKLAME:

755 25 000  / reklame@radio3.no

MUSIKK:

studio@radio3.no

KONTAKT OSS:

Radio 3 Bodø AS
Dronningens gate 7c
8002 Bodø

Telefon: 755 25 000
Epost: studio@radio3.no


Copyright Radio 3 Bodø AS 1997 – 2024Utviklet av Fairmedia