Utleie

Radio 3 Utleie

Trenger du lydanlegg til bursdag, bryllup, dåp eller et annet arrangement? Radio 3 leier ut lydanlegg som passer perfekt til små og mellomstore lokaler. Drømmer du om å lage din egen podcast, men er usikker på framgangsmåte og mangler utstyr? Vi kan tilby en komplett pakke hvor du får spilt inn din podcast og lastet opp episoder, vi tilbyr og en pakke hvor du kan få markedsført din podcast hos Radio 3. Skal bedriften din arrangere noe? Hvorfor ikke booke en livesending med lokalradioen til eventet, en helt unik og rimelig måte å nå ut til veldig mange på!

Lydanlegg:

Soho V8

Kompakt og lett PA-anlegg som passer perfekt til små og mellomstore lokaler, fungerer også bra til hagefester på varme sommerdager. Meget enkel å koble opp og enormt bra lyd. Kommer med to innganger hvor inngang en er mikrofon/line mens inngang to er line. Innebygd mini-mikser og output-bryter for å velge bare inngang 1 eller miks. Det finnes og phono-inngang. Kan leies med mikrofon om ønskelig og lys i form av to lasere som gir en fin effekt i lokale.

Priser:

Døgnleie (hverdager): 750,-

Helgeleie (Hentes fredag og leveres tilbake søndag/mandag): 1200,-

Mikrofon m/ledning: 200,-

Lasere 2 stk: 200,-

 

Podcast:

Drømmer du om å starte din egen podcast, men vet ikke hvor du skal starte? Vi hjelper deg!

Vi har moderne og profesjonelt opptaksutstyr til disposisjon. Du får låne lokale hos oss til å spille inn, vi hjelper med klipping og kan laste opp ferdig fil til deg på nett. Podcasten kan du også få publisert på radio3.no. Ved å publisere din podcast på vår nettside vil det gi deg god mulighet til økte lyttertall.

Priser:

Ren innspilling i studio: 400,- pr gang. Opplasting på vår nettside inkludert i pris.

Pakkepris med 5 innspillinger, markedsføring på Radio 3 og opplasting på vår nettside: 3000,-.

 

Livesending med Radio 3

Visste du at du kan bestille oss til livesending?

Vi har lang erfaring med livesendinger og vil markedsføre ditt offentlige arrangement slik at flest mulig får det med seg.

Skal du for eksempel åpne ny butikk? Ny avdeling i butikken din? Arrangere en dag med gode tilbud?

Mulighetene er mange, vi dukker opp med gjester og lyd om ønskelig. Vi promoterer arrangementet i forkant og lager god stemning gjennom dagen.

Pris:

Livesending med promotering: 5000,- (eks mva)

 

Ta kontakt med oss på telefon 755 25 000 eller send mail til benjamin@radio3.no for mer informasjon eller for leie/booking.

Utleiepriser her er inkl mva.

Vi tar depositum ved utleie.

ANSVARLIG REDAKTØR:

Benjamin Solås

REKLAME:

755 25 000  / reklame@radio3.no

MUSIKK:

studio@radio3.no

KONTAKT OSS:

Radio 3 Bodø AS
Dronningens gate 7c
8002 Bodø

Telefon: 755 25 000
Epost: studio@radio3.no


Copyright Radio 3 Bodø AS 1997 – 2024Utviklet av Fairmedia